logo template4

MIKROSFÉRY OXIDU KREMIČITÉHO 30g

Cena 6.99
Dostupnosť: na sklade u dodávateľa
Kód produktu: a 1163
Výrobca: aroma
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

MIKROSFÉRY OXIDU KREMIČITÉHO

Matujúci 100% minerálny oxid kremičitý sa používa v kozmetických prípravkoch, ktoré dodávajú pokožke matný a zamatový pocit a rozmazávajú vrásky a nedokonalosti. Je nevyhnutný v podkladových púdroch a tiež zmierňuje mastný pocit z krémov. Jeho hodvábny, nemastný pocit a matný efekt oceníte najmä pri svojej „domácej“ starostlivosti o pleť a make-up pre zmiešanú až mastnú pleť. 

Čistý amorfný prírodný oxid kremičitý získaný z piesku.  Kozmetika, 100% prírodného minerálneho pôvodu.  Naše mikrosféry oxidu kremičitého sú rovnako ako všetky naše prášky zaručené bez nanočastíc.

Oxid kremičitý alebo oxid kremičitý (SiO 2 ) je  tvrdý prírodný minerál veľmi hojný na Zemi , je to hlavne hlavná zložka piesku, ale aj kremeňa. Je to dosť  inertný a veľmi stabilný minerál , ktorý je tiež základom pre výrobu skla. V kozmetike je oxid kremičitý veľmi užitočný, najmä  vo forme mikrosfér , vzhľadom na ich  fyzikálne vlastnosti dotyku, absorpciu oleja a difrakciu svetla . Mikrosféry oxidu kremičitého sú vyrobené z  amorfného oxidu kremičitého vo forme  pórovitých sférických častíc . Ich pórovitosť ich robí  dobrým matifikačným činidlom pretože sú schopné absorbovať tuk. 

Ich veľmi jemný sférický tvar (5 mikrónov) im dodáva  jemný a zamatový pocit  : guľôčky sa po nanesení na pokožke kotúľajú. Môžu tiež zlepšiť pocit krému a mlieka tým, že pomáhajú rozptýleniu tukovej fázy na koži. Ich sférický tvar im navyše umožňuje  rozptýliť svetlo , čo  zníži výskyt vrások, jemných vrások a mikroreliéfov,  v ktorých budú mikrosféry umiestnené. Nedokonalosti sú akoby „rozmazané“, hovorí sa tomu efekt „mäkkého zaostrenia“, veľmi vyhľadávaný v líčidlách, pleťových výrobkoch, krémoch BB * ...
* Blemish Balm
  • Zmatňujúci prášok , dobrá absorpčná kapacita oleja a mazu (40 mg / 100 g)
  • Jemný a zamatovo hebký pocit na pokožke
  • Znižuje mastný pocit z krémov , dodáva svieži, práškový zamatový efekt, pretože tieto okrúhle a pórovité mikrosféry uľahčujú disperziu mastnej fázy a jej dobré rozotieranie po pokožke a vstrebávanie prebytočného tuku.
  • Priesvitný a matný efekt , nepridáva farbu ani krytie
  • Efekt „mäkkého zaostrenia“ : vďaka guľatému tvaru mikrosféry rozptyľujú svetlo, čo má za následok „rozmazanie“ vrások a nedokonalostí . Okrem toho vyhladia vzhľad mikroreliéfu pokožky tým, že sa umiestnia do vrások a jemných liniek.
  • Výhodne nahrádza nitrid boritý v minerálnom zložení

POUŽÍVA SA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Ošetrenia tváre a tela (krémy, mlieka, púdre, balzamy) pre zmäkčujúci, jemný a zamatový efekt. V balzamoch znižujú mikrosféry mastný efekt a dodávajú hodvábny práškový nádych.
  • Výrobky na korekciu pleti: podkladová báza, „dotyk žiarivosti“, zmatňujúci púder
  • Make-up : ako aktívna zložka s jemným zaostrovaním, zmatňujúca a dotyková látka, pre jemný a matný efekt bez zakrytia, v odličovacích prostriedkoch na oči, pery, pleť atď., Vo voľnej aj zhutnenej práškovej forme. ako balzam, tyčinka alebo krém.

NIEKOĽKO NÁPADOV

  • Svieži a zamatový denný krém pre zmiešanú a mastnú pleť
  • „BB krém“ *, „CC krém“
  • Krémový alebo púdrový podklad
  • Opravný „lesklý dotyk“
  • Matujúci podkladový púder, náprava nedokonalostí, zdokonalenie podkladového závoja
  • Krémový alebo púdrový podklad
  • Sypký, zhutnený alebo krémový očný tieň

- Práškový výrobok, nepoužívajte v blízkosti zdrojov vetrania.
- Rukavice, okuliare a prášková maska ​​sa dôrazne odporúčajú.
- Uchovávajte mimo dosahu detí. Neprehĺtajte, nevdychujte, vyhýbajte sa priamemu kontaktu prášku s očami.

dávkovanie 1 AŽ 20% Krémy a mlieka, balzamy: 1 až 8%; Sypké a zhutnené prášky: 1 až 20%
 
NEROZPUSTNÝ VO VODE
Použite v disperzii
 
NEROZPUSTNÝ V OLEJI
Použite v disperzii

Kremičité mikrosféry sa používajú ako disperzia v práškoch, krémoch, olejoch, balzamoch, tyčinkách, géloch ...Kremičité mikrosféry sa používajú ako zmatňujúci prášok, zamatovo hebký prostriedok a aktívne „mäkké zaostrenie“ vo vašich sypkých alebo zhutnených práškoch. Mikrosféry oxidu kremičitého sa používajú ako disperzia v krémoch. Na konci formulácie pridajte mikrosféry oxidu kremičitého do ochladenej emulzie a dobre premiešajte. Mikrosféry oxidu kremičitého sa používajú ako disperzia v balzamoch alebo tyčinkách. Pridajte mikrosféry oxidu kremičitého do roztavenej zmesi súčasne s ostatnými pigmentmi, potom pred nalievaním tyčinky dobre pretrepte, aby sa zhomogenizovali.

TYPICKÉ DÁVKY

Celkové množstvo konečného vzorca 1% mikrosféry oxidu kremičitého 5% mikrosféry oxidu kremičitého 10% mikrosféry oxidu kremičitého
~ 10 g 0,1 g 0,5 g 1,0 g
~ 30 g 0,3 g 1,5 g 3,0 g
~ 50 g 0,5 g 2,5 g 5,0 g
~ 100 g 1,0 g 5,0 g 10,0 g





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien