logo template4

Mandľový olej

Cena 3.90
Dostupnosť: skladom +1
hmotnosť:
100ml 0.000
1lna objednávku 25.000
5lna objednávku 119.000
Kód produktu: M-1115
Výrobca: MAYAM
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

Mandľový olej MAYAM

 
Klasický, dobre známy nosný olej cenený pre svoje regeneračné a hydratačné vlastnosti, pomáha pri suchej pokožke, podporuje zdravo vyzerajúcu pleť s upokojujúcimi, vyživujúcimi a ochrannými vlastnosťami.
 
Použitie, aplikácie
Vhodný pre širokú škálu aplikácií na starostlivosť o pleť a vlasy, starostlivosť o tvár, starostlivosť o pery, starostlivosť o telo, masáž, make-up, starostlivosť o opaľovanie. Je ideálny pre suchú a jemnú pokožku. Je to dobrý základný olej.
Odporúčaná dávka: do 100%
 

Mandľovník ako strom

Mandľovník je ovocný strom, ktorý sa pestuje pre svoje semená s mimoriadnymi vlastnosťami a potom sa používa v gastronómii a kozmetike. Podlhovasté ovocie vytvára tvrdé semená so sladkou chuťou a charakteristickou arómou. Odrody mandľových stromov sa líšia v závislosti od účelu a miesta výroby. Dnes sa pestuje hlavne v teplých a slnečných oblastiach Španielska, Kalifornie, Talianska a Číny.

Mandľový olej používajú od staroveku vyššie spoločenské vrstvy Egypta v masážnych výrobkoch a dodnes je súčasťou kozmetických aplikácií.

V dnešnej dobe je mandľový olej jedným z najobľúbenejších rastlinných olejov, prírodným zmäkčovadlom, odporúčaným pre všetky typy pleti. Pretože sa pomaly vstrebáva do pokožky, je to vynikajúci základný masážny olej a skvelý nosič aktívnych zložiek éterických olejov a rôznych kozmetických prísad.

Spôsob výroby: olej získaný zo semien lisovaním za studena sa rafinuje a filtruje

Vzhľad: bledožltá číra tekutina s charakteristickým olejovým zápachom

Zloženie (INCI): prunus amygdalus dulcis oil

Vlastnosti mandľového oleja

zvláčňujúci, zvlhčujúci
výživný
regeneračný
mierne protizápalový
prispieva k udržiavaniu ochrannej vrstvy pokožky
hodvábny prostriedok, jemný
má sedatívny účinok, tiež na svrbenie

Aplikácie mandľového oleja v kozmetike
masáž tváre a tela
na dehydratovanú, popraskanú, popraskanú pokožku
na dehydrovanú pleť
ako prací prostriedok
pre citlivú, krehkú pokožku
na redukciu vrások
na infantilný seboroický ekzém
starostlivosť o pokožku tehotných žien (na zabránenie vzniku tehotenských pruhov)
na zmiernenie svrbenia a podráždenej pokožky
môže sa použiť samostatne bez riedenia
v kombinácii s kvetovou vodou
zmiešané so špecifickými éterickými olejmi a inými rastlinnými olejmi na masáž
ako prísada do výrobkov na starostlivosť o oči
ako prísada do telových mliek a emulzií
ako prísada do krémov a emulzií na suchú pokožku
umývanie tváre v mliekach a emulziách pre všetky typy pleti
nočné krémy
masírovanie dieťaťa (po masáži umyť, aby pokožka mohla dýchať)
zmiešané s vlasovými kondicionérmi a ochrannými maskami na vlasy

Skladovanie: chránené pred svetlom, na chladnom mieste

Bezpečnostné údaje: na vonkajšie použitie






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien