logo template4

Kandelilový vosk na výrobu kozmetiky

Cena 2.39
Dostupnosť: na sklade
hmotnosť:
10g 0.000
250g 17.600
Kód produktu: M-1363
Výrobca: MAYAM
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

Kandelilový vosk (Euphorbia Cerifera Cera) na výrobu kozmetiky MAYAM

 
Prírodný vosk, tvrdý a stabilný, ktorý sa vo veľkej miere používa v osobnej starostlivosti ako zahusťovadlo, zmäkčovadlo a filmotvorné činidlo umožňujúce vodoodpudivosť.
 
INCI: Euphorbia Cerifera Cera
 
Vlastnosti Knadelilového vosku:
zahusťovanie, formovanie filmu
zmäkčovadlo
tvrdé a stabilné
sa považuje za najbližšiu náhradu včelieho vosku
má vysokú schopnosť viazania oleja
dodáva kozmetickým výrobkom lesk a tvrdosť
ponúka možnosť použiť ho ako fixátor v prípravkoch na opaľovanie
v rúžoch zlepšuje hladkosť, tvrdosť, brilanciu a bod mäknutia
 

Aplikácie, použitie Kandelilového vosku

ochranné krémy, rúže, balzamy, emulzie, masti, masti, pomády, riasenky
sa môže použiť na úpravu viskozity emulzií
pridať do tukovej fázy vo vzorcoch
všeobecné dávkovanie 1 - 5% a v niektorých formuláciách až 20%
 
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom
 
Upozornenia: kozmetické použitie





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien