logo template4

Jojobový vosk - na váhu

Cena 4.85
Pôvodná cena 5.39, Zľava 10 %
Dostupnosť: skladom +5
vyberte hmotnosť:
50 g 0.000
100 g 4.000
200 g 13.000
500 g 39.000
Kód produktu: z SKU8420
Výrobca: zoya
: 24 mesiacov
ks

Jojobový vosk - na váhu

Náš vosk Jojoba je svetlo zlatý, mierne sladký a voňavý a mimoriadne tvrdý. Semeno Jojoby prirodzene rastie v púštnych oblastiach. Kvapalný olej sa extrahuje zo semien mechanickým lisovaním a hydrogenuje sa na konzistenciu tvrdého vosku.
Vlastnosti a výhody:
Obsahuje kyselinu myristovú, ktorá pôsobí ako protizápalové činidlo. Je tiež vhodný pre mastné, suché a zmiešané typy pleti. Vosk má vlastnosti na reguláciu vlhkosti a ochranu na vonkajších povrchoch pokožky a vlasov.
Odporúčané aplikácie:
Tento vosk sa používa v rôznych výrobkoch, ako sú: - krémy, pleťové vody, mydlá, rúž, výrobky na opaľovanie, tužidlá, výrobky na nechty a výrobky na starostlivosť o nohy. Je to dobrý nemastný lubrikant a tvorí matricu s ostatnými voskami na uloženie pigmentov a olejov v rúžoch.
Zloženie (INCI):
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil & Hydrogenated Vegetable Oil






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien