logo template4

Jazmín absolute, výťažok z kvetu

Kód produktu: M-1201
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
23.99
ks

Jazmín absolute, výťažok z kvetu 2ml MAYAM

 
Jedinečná, očarujúca, nádherná kvetinová vôňa s jemnými živočíšnymi tónmi, sladká a teplá zmyselná aróma, vynikajúci doplnok pre kozmetiku a parfumériu.  Z jazmínového absolutu vyžaruje dobre definovaná, bohatá, teplá a bohatá vôňa. Je ideálnou ingredienciou pre parfumy s kvetinovou vôňou, ktoré nesú sofistikovanosť a zmyselnosť, ale tiež ušľachtilú kozmetiku s atraktívnou vôňou ako magnet.
 
Spôsob výroby: Extrakčný proces sa uskutočňuje s rôznymi prchavými rozpúšťadlami, ktoré sa odparia alebo sa extrahujú filtráciou alebo sedimentáciou počas výrobného procesu.
 
Kvalita: 100% čistá a prírodná, nedenaturovaná, nezriedená, kozmetická kvalita
 
INCI: jasminum sambac flower extract
 

Charakteristika jazmín Absolutu

 
Farba a Vzhľad: jantárovo hnedá až červenohnedá, číra, zriedená jantárová kvapalina so štipľavým zápachom
Konzistentnosť: mobilná, z rastlinného materiálu sa vo väčšine prípadov extrahujú iné látky ako vonné aromatické prísady, ako napríklad parafín, vosk, tuky a živice. Tieto materiály spôsobujú, že sú absolútne viac či menej husté, viskóznejšie a zároveň lepšie zachovávajú prchavé prvky.
Voňavkárstvo: stredná / základná nota
Všeobecné použitie: kozmetika, aromaterapia, parfuméria
Predtým, ako začnete používať éterické oleje, vám odporúčame prečítať si všeobecné bezpečnostné pokyny

Organoleptické vlastnosti absolútnej látky sú vo väčšine prípadov lepšie ako prchavé oleje, zjavnejšie, prenikavejšie a bližšie k prírodnej vôni suroviny.

Absolútne látky sú preferované na použitie pri výrobe parfumov a parfumovaných kozmetických prípravkov, niektoré však majú tiež vlastnosti, ktoré sa dajú predať v produktoch starostlivosti o pokožku.

Dôležitá poznámka: Absolútne látky nikdy neprodukujú túto vôňu v koncentrovanej forme, ako keď sú zriedené. Keď sa prchavé látky uvoľnia v oleji alebo alkohole, odhalia sa a stanú sa vnímateľnými v celej svojej podstate.

Určité prírodné zlúčeniny prítomné v zložení vône môžu predstavovať alergické riziko pre niektorých citlivých jedincov, ak je táto vôňa obsiahnutá v kozmetických prostriedkoch. Podľa zmeny a doplnenia 7 smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/15 / ES o kozmetických výrobkoch: obsahuje linalool, benzylalkohol, benzylbenzoát, benzylsalicylát.

Dodávka: vo fľaši z hnedého skla s nominálnym objemom 5 ml.
Upozorňujeme, že 2 ml esencie nevyplnia injekčnú liekovku do polovice.

Geografický pôvod: India

JASMINE alebo Jasmin Sambac

Jazmín poskytuje extrakt, ktorý je všeobecne oceňovaný všetkými parfémovými spoločnosťami. Nepostrádateľné pri vytváraní parfumov pre ženy.
Jazmín, národný symbol na Filipínach, je veľmi populárny a vyskytuje sa pri obradoch na starostlivosti o telo. Kvetina sa nosí vo vlasoch ako girlanda, jazmínový kvet pláva vo vode, v ktorej si ženy umývajú a namáčajú tvár napríklad v kokosovom oleji, kvôli zvláštnej starostlivosti a masáži.

Vonné tóny jazmínu evokujú kvety ľalie alebo orgovánu, s drsnejšou a menej ťažkopádnou arómou.

Vôňa arabského jazmínu (jasominum sambac) je rafinovanejšia a sladšia ako aróma španielskeho extraktu z jazmínu (jasominum grandiflorum).

Vôňu je tiež možné začleniť do kozmetických výrobkov, ktoré zjemňujú a dodávajú eleganciu krémom, olejom alebo emulziám.

Jazmín absolut sa odporúča na výrobu ženských, kvetinových parfumov. Jazmínový extrakt so zložitým zápachom a dobre definovanými vlastnosťami sa môže použiť samotný ako jediná esencia pri tvorbe voňavých kompozícií.

Aktívne funkcie
kvetinová, sladká, prenikavá a nenapodobiteľná vôňa
tóny mierne surových a práškovitých bielych kvetov
bohatá, teplá, srší z nej zmyselnosť a sofistikovanosť
ženské, elegantné, bohatá

V PARFÉME
S absolútnym jazmínom je možné vyrábať parfémy na báze oleja aj alkoholu. Môžeme s ním pracovať ako s jedinou vonnou zložkou kompozícií, ale aby bolo možné formulovať komplexné parfumy, musí byť spojený s inými esenciami a absolútnymi esenciami vybranými podľa požadovanej rodiny vonných látok.

Jazmín je úplne rozpustný v oleji, masle a alkohole. Môžu sa z neho vyrábať tekuté aj tuhé parfumy.

V KOZMETIKE
S absolútnym jazmínom môžeme parfumovať všetky druhy kozmetických prípravkov na starostlivosť o pokožku a vlasy; prepožičiava elegantnú, ušľachtilú, výnimočnú vôňu.

Aplikácie s Jasmine absolutom

denné a nočné krémy
telové mlieka, roztoky
séra, zvlášť pre zrelú pokožku tváre
masáž tváre, v olejoch
lisované do práškov a primérov
krémy na vlasy, séra

Absolútny jazmín sa odporúča odmerať pomocou dodanej injekčnej striekačky, ktorá sa dá zaviesť na hrdlo fľaše a siaha po dno, ale dá sa podať aj po kvapkách priamo z malej fľaštičky.

Rozpustný v alkohole a olejoch. Nerozpustný v géloch, vode a výhradne vodných kompozíciách

Inštalácia: na konci procesu prípravy, studená (pri izbovej teplote)

V AROMATERAPIÍ
na nervové napätie má rozpúšťací, relaxačný, vyrovnávací účinok
priaznivo pôsobí pri afrodiziaku, impotencii, nedostatku orgazmu
posilňuje sebavedomie, zvyšuje náladu
zmierňuje stav smútku a uzavretia sa do seba

APLIKÁCIE

vo forme masáže tela, v kréme alebo oleji
vonné sviečky
na inhaláciu
rozpustený v lyžičke rastlinného oleja, masírovaný okolo čakier pozdĺž chrbtice
vopred rozpustený a zmiešaný v aromatických kúpeľoch

Upozornenie:
Nikdy nepoužívajte esenciálny olej v nezriedenom stave.
Pred použitím esenciálnych olejov vám odporúčame poradiť sa so svojím lekárom alebo certifikovaným aromaterapeutom na správne dávkovanie a použitie.
Esenciálne oleje uchovávajte mimo dosahu dojčiat, detí a všetkých domácich miláčikov.
Zatiaľ čo niektoré z Mayam éterických olejov sú terapeutické / potravinárske, neodporúčame používať éterické oleje na vnútorné použitie.
 
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien