logo template4

IZOPROPYLMYRISTÁT 250 ml

Cena 8.99
Dostupnosť: na sklade u dodávateľa
Kód produktu: a 1245
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

IZOPROPYLMYRISTÁT

Izopropylmyristát, ktorý je nevyhnutným základom pre vytvorenie kompozície pre difuzér so stopkami, sa používa najmä ako podpora parfumov na rozpúšťanie a riedenie aromatických surovín, často zmiešaných s alkoholom, či už pre vône parfumov, doma alebo v parfumérii. Taktiež vstupuje do zloženia takzvaného „alkoholu pre parfumérov“, riediaceho média široko používaného v parfumérii. Jeho veľmi prenikavý a nemastný pocit a jeho zvláčňujúce vlastnosti ho tiež robia zaujímavým doplnkom v kozmetických výrobkoch.

  • Suchý, tekutý olej s veľmi jemným dotykom
  • Veľmi dobrá absorpcia pokožky : rýchlo preniká bez zanechania mastného filmu a znižuje mastný pocit z krémov, mastných sér a balzamov
  • Zmäkčovadlo : zjemňuje pokožku
  • Veľmi dobré rozotrenie na pokožke poskytuje veľmi príjemné kĺzanie vzorcov
  • Umožňuje dobrú disperziu pigmentov

POUŽÍVA SA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Emulzia: výroba krémov a mliek s nemastným pocitom , s dobrým kĺzaním a rýchlym prenikaním
  • Ošetrujúce oleje, balzamy a mastné séra
  • Výrobky na líčenie : základy, tiene na oči ... ako nemastné spojivo

NIEKOĽKO NÁPADOV

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Veľmi ľahké krémy na starostlivosť o textúru
  • Olejové séra
  • Oleje na holenie
  • Zhutnené prášky (očné tiene, lícenka ...)
  • Vynikajúce rozpúšťadlo pre aromatické suroviny (éterické oleje, absolutyly, kozmetické vône ...)
  • Podpora voňavých kompozícií pre tyčový difúzor (difúzia kapilárnym pôsobením), voliteľne zmiešaná s alkoholom
  • Neprchavé : zabraňuje príliš rýchlemu odparovaniu zmesí pre tyčové difuzéry (ak bol nosič iba alkoholový) alebo príliš koncentrovanému (bez podpory pre riedenie parfumov)
  • Olejová „suchá“ prísada na dotyk pre mastné vône

POUŽÍVA SA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Kompozície pre tyčový difúzor
  • Vonné oleje
  • Alkoholické parfumy a parfumy bez obsahu alkoholu (mastné, nemastné)

- Uchovávajte mimo dosahu detí.
- Neprehĺtaj.
- Zabráňte kontaktu s očami.
- Prípravky obsahujúce izopropylmyristát sa neodporúčajú na aplikáciu na pokožku so sklonom k ​​akné alebo citlivú na komedóny.

dávkovanie 1 AŽ 90%
1 až 10% v kozmetike, 10 až 90% v parfumoch a izbových vôňach
 
hustota 0,85
nerozpustný vo vode
rozpustný v oleji

Orientačné dávky:

  • 1 až 10% v kozmetických výrobkoch (krémy, mlieka, oleje, séra, balzamy atď.)
  • 10 až 80% v zložení pre izbový difuzér kapilárnym pôsobením
  • 20 až 90% ako nosná zložka parfumu (olejová alebo zmiešaná s 90 ° alkoholom)
Izopropylmyristát je možné bez problémov zahriať alebo použiť za studena v závislosti od typu formulácie.
  • Vo vašej kozmetike : až 1 až 10% zmiešaných s rastlinným olejom, v olejovej fáze na výrobu emulzie alebo ošetrujúcich olejov a balzamov.
  • V kompozíciách pre stonkový difuzér : ako zmes s éterickými olejmi a / alebo vôňami (20 - 50%) a voliteľne s 90 ° alkoholom (20 - 30%).
  • Príprava nealkoholického parfému : zriedte 10 až 20% zmesi éterických olejov a / alebo kozmetických vonných látok vo vašom alkoholovom prípravku obsahujúcom izopropylmyristát. Tieto parfumy sa používajú na pokožku pri lokálnom použití (krk, zápästia ...). Nestriekajte na oblečenie, riziko škvŕn.

TYPICKÉ DÁVKY

Celkové množstvo konečného vzorca 10% izopropylmyristát 30% izopropylmyristát 50% izopropylmyristát
~ 10 g 1,0 g (1,2 ml) 3,0 g (3,5 ml) 5,0 g (5,9 ml)
~ 30 g 3,0 g (3,5 ml) 9,0 g (10,6 ml) 15,0 g (17,6 ml)
~ 50 g 5,0 g (5,9 ml) 15,0 g (17,6 ml) 25,0 g (29,4 ml)
~ 100 g 10,0 g (11,8 ml) 30,0 g (35,3 ml) 50,0 g (58,8 ml)
~ 250 g 25,0 g (29,4 ml) 75,0 g (83,2 ml) 125,0 g (147 ml)

ŠTANDARDNÉ VZORCE

Zloženie na difúziu s alkoholom (100 ml) Zloženie na difúziu bez alkoholu (100 ml)
Éterické oleje a / alebo vonné látky : 40 ml
Izopropylmyristát : 30 ml
90 ° Alkohol : 30 ml
Éterické oleje a / alebo vonné látky : 50 ml
Izopropylmyristát : 50 ml  





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien