Horčica s javorovým sirupom, Natural Technologies, 160 g
Horčica s javorovým sirupom, Natural Technologies, 160 g
Horčica je druh korenia, ktorý sa používa hlavne pri príprave sendvičov a šalátov. Hlavnými zložkami horčice sú semená horčice.
Výroba horčice je známa už od staroveku, 3000 rokov pred naším letopočtom sa používala v indickej kuchyni, no v starovekom Ríme a starovekom Grécku nebola veľmi obľúbená. Prvý recept pochádza z roku 42 pred Kristom. V deviatom storočí sa výroba horčice stala jedným z hlavných príjmov francúzskych kláštorov.
Horčica s javorovým sirupom
Táto horčica pripravená s originálnym kanadským javorovým sirupom sa vyznačuje jemnou sladkou chuťou a jemnou, krémovou textúrou. Javorový sirup posilňuje imunitný systém a obsahuje množstvo antioxidačných vlastností.
Ingrediencie:
Voda, ocot, horčičné semienka, javorový sirup 20%, ocot, soľ, cukor, kurkuma, korenie.
Nutričné hodnoty na 100 g:
Energia: 690 kJ / 164 kcal
Tuk: 6,89 g
z toho nasýtené: 0,36 g
Sacharidy: 21,82 g
z toho cukry: 17,98 g
Bielkoviny: 4,79 g
Soľ: 3 g
Použitie:
Na priamu konzumáciu a kulinárske použitie.
Horčica s javorovým sirupom dodáva charakteristickú chuť bravčovému a kuraciemu mäsu, je skvelá na polevy a marinády a hodí sa najmä k rozmarínu. Je tiež perfektnou voľbou do rôznych šalátov.
Balenie: 160 g v sklenenej nádobe