logo template4

Elastín / Hydrolyzed Elastin 10 ml

Kód produktu: g 5424
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: skladom +9
3.90
ks

Elastín / Hydrolyzed Elastin 10 ml

Hydrolyzovaný elastín (tiež známy ako morský kolagén) ponúka množstvo výhod, pokiaľ ide o starostlivosť o pokožku. Hydrolyzovaný elastín funguje nielen ako zvlhčovadlo, ale môže tiež podporovať rast buniek a udržiavať pružnosť pokožky. Elastín je prirodzene prítomný v koži - v skutočnosti druhý najbežnejší proteín v ľudskom tele - a práve to dodáva pokožke pružnú a elastickú štruktúru. Hydrolyzovaný elastín, tiež známy ako morský kolagén, je prírodný proteín získaný z rýb a iných zdrojov, ktorý je možné použiť na doplnenie vašej pokožky.
Hydrolyzovaný elastínový proteín získaný z rybej kože a počas jeho výroby starostlivo sledovaný, aby sa zaistil čo najmenší zápach. Elastín je vysoko špecializovaný elastický proteín, ktorý sa nachádza v spojivovom tkanive kože a krvných ciev.
Hodnota pH: 4,5-5,5.
Obsahuje 10 - 15% bielkovín.
Číra až mierne zakalená žltá až stredne jantárová kvapalina. Mierny charakteristický zápach. Rozpustný vo vode. 

Výhody hydrolyzovaného elastínu

Hydrolyzovaný elastín je zvlhčovadlo. Zvlhčovacie látky sú cenné v každej rutine starostlivosti o pokožku, pretože zachytávajú vlhkosť a zadržiavajú ju na pokožke.
Najmä elastín je kondicionér pokožky, ktorý pomáha vašej pokožke udržiavať jej pružnosť s pribúdajúcim vekom.
Tento proteín má tiež použitie ako prostriedok na podporu pokožky. Ak sa aplikuje lokálne, stimuluje bunkový rast, takže pri dlhodobom používaní vďaka obnovujúcemu účinku elastínu bude vaša pokožka vyzerať hladšia a sviežejšia.
V modernom kozmetickom priemysle sa používa ako silná zložka proti starnutiu, vráskam a zvlhčujúcim prostriedkom. Elastín, ktorý je bohatý na aminokyseliny, je dnes považovaný za jedno z tajomstiev mladosti. 
Pomáha udržiavať pružnosť a pevnosť pokožky a vlasov a dodáva sa ako prísada do mnohých inovatívnych výrobkov starostlivosti o pleť. / n
Elastín, ktorý nájdete v našom obchode, je vyrobený v Taliansku podľa najprísnejších európskych noriem a je úplne čistý, bez chemických prísad a nečistôt. 
Môže sa tiež použiť vo zvlhčovačoch (vodná fáza), šampónoch, vlasových kondicionéroch, tekutých mydlách na čistenie tváre atď. Ako cenná zvlhčujúca prísada proti starnutiu a ako faktor na zlepšenie elasticity. 

Hydrolyzovaný elastín, ktorý pomáha udržiavať pružnosť pokožky. Posilňuje tón pleti, spevňuje ju, a preto zabraňuje tvorbe vrások.
Elastín je bielkovina, ktorá je spolu s kyselinou hyalurónovou a kolagénom hlavnými zložkami spojivového tkaniva pokožky. Poskytuje ochranu, udržuje bunky hydratované a zlepšuje pružnosť pokožky.

Jeho použitie sa odporúča pre krémové výrobky na tvár pre normálnu a zrelú pleť a pre výrobky na starostlivosť o vlasy. Produkt sa dá ľahko zabudovať do kozmetických vzorcov počas procesu chladenia.

Vlastnosti:
~ Proti vráskam.
~ Spevnenie.
~ Proti striám.

Revitalizuje, vyživuje a zvlhčuje pokožku a zlepšuje vzhľad vrások a jemných vrások
Najlepšie funguje pri spevňovaní / zdvíhaní a uťahovaní
Dodáva pokožke a vlasom ochrannú vrstvu
Obnovuje elastickú pevnosť vlasov a znižuje ich lámavosť
Účinne znižuje poškodenie vlasov pôsobením chemikálií

Odporúčame vám, aby ste sa uistili, že táto prísada je súčasťou vašej večernej rutiny. 

Používa sa takmer vo všetkých prípravkoch na starostlivosť proti starnutiu, opravách a omladení.

Použitie na výrobu kozmetiky: Odporúčané dávkovanie 5-10%.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien