logo template4

Čierna rasca olej, panenský, BIO

Kód produktu: M-1134
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
6.99
ks

Olej z Čiernej rasce BIO, panenský 50 ml MAYAM

 
Obzvlášť výživný, s vysokým obsahom esenciálnych mastných kyselín omega-6 a vitamínu E, prirodzene podporuje zdravie pokožky, posilňuje funkciu bariéry pokožky, pomáha vyrovnávať mastnú pleť.
 
Produkcia: zo semien lisovaná za studena
 
Použitie, aplikácie
Používa sa v prípravkoch na starostlivosť o pleť, vlasy a nechty, je vynikajúcou základňou pri výrobe krémov, zmesí, sér. Vhodný najmä na mastnú pleť, akné so sklonom k pokožke, prostriedky proti škvrnám, protizápalové a proti starnutiu.
Odporúčaná dávka: do 100%
 

Nigella sativa olej

Aromatický olej získaný zo semien rastliny Nigella sativa obsahuje množstvo účinných látok a polynenasýtených mastných kyselín, ktoré zvyšujú jej blahodárne účinky na pokožku a vlasy na suchú, citlivú a podráždenú pokožku. Skvelá pomoc pri zmierňovaní rôznych kožných ochorení a zlepšovaní stavu pokožky. Obsahuje Nigellin, nigellon, tymochinon, paracymene, vitamin E, karotenoid.

Čierny kmín sa líši od bieleho kmínu, ktorý je často používanou bylinou, nemýľme si ich!

Spôsob výroby: zo semien lisovaním za studena

Geografický pôvod: Egypt

Kvalita: prírodný, organický produkt certifikovaný spoločnosťou Ecocert Greenlife

Prezentácia: číra hnedastá kvapalina strednej hustoty s charakteristickým aromatickým zápachom

Na pokožke: vstrebávanie je pomalé, zanecháva mastný pocit, mierne komedogénne *.
* Komedogénnu vlastnosť nemožno vedecky zmerať ani zistiť. Olej, ktorý je komedogénom, môže dočasne upchať póry, ale nemusí nevyhnutne vytvárať akné, čierne bodky a akné u každého človeka. Tí, ktorých pokožka je náchylná na akné, nepoužívajú samotný komedogénny olej, samotné emulzie alebo zmesi ďalších prísad.

Zloženie (INCI): nigella sativa seed oil*
* 100% zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva.
Prírodná, organická (bio) kozmetika, certifikovaná spoločnosťou Ecocert Greenlife, v súlade so štandardom ECOCERT

Vlastnosti oleja z čierneho kmínu

čistiaci, dezinfekčný účinok na pokožku
protizápalový, upokojuje podráždenú pokožku a zmierňuje zápalové bolesti kĺbov
stimuluje regeneráciu kožného tkaniva
stimuluje zjazvenie
obsahuje životne dôležité prvky v boji proti infekciám a alergickým reakciám
posilňuje obranný systém pokožky
proti starnutiu, pomáha obnoviť štruktúru pokožky

Čo ti môže pomôcť:
priaznivé účinky tohto oleja si môžu vychutnať všetky typy pleti
pri starostlivosti o problematickú pokožku tváre so sklonom k ​​akné, vyrážkam a kožným defektom
pri starostlivosti o starú, zvráskavenú pokožku trpiacu vonkajšími škodlivými faktormi
pri starostlivosti o pokožku bojujúcu s plesňami a vredmi
pri zlepšovaní stavu pokožky potýkajúcej sa s autoimunitnými poruchami kože, ako sú: alergická dermatitída, ekzém, psoriáza
podráždená pokožka hlavy, lupiny

Ako sa používa olej z čiernej rasce v kozmetike

keďže je to olej bohatý na účinné látky, zvyčajne sa používa v kombinácii s rastlinnými olejmi a maslami, ale môže sa tiež použiť samostatne na miestne použitie.
ako prísada do pleťových krémov, sér a emulzií
ako prísada do telových krémov, balzamov, pleťových vôd a masiel
na miestne ošetrenie problémovej pokožky v zmesi s inými špecifickými zložkami
v zmesi s iným rastlinným olejom na masáž boľavých a zapálených kĺbov
ako prísada do sér, masiek a balzamov na starostlivosť o vlasy a pokožku hlavy

Špeciálne synergie
čajovníkový alebo fragónia esenciálny olej pre pokožku náchylnú na akné
s olejom tamanu, vavrínovým éterickým olejom a éterickým olejom palmarosa proti hubám
extrakt z arniky pre jeho protizápalový účinok

Skladovanie: keďže je mierne oxidujúcim olejom, odporúča sa skladovať pri teplote do 19 ° C, chránený pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné informácie:

neaplikujte na sliznice iba na okolie očí
pre citlivú pokožku sa odporúča pred použitím vykonať test na pokožke predlaktia
Držte mimo dosahu detí
na kozmetické použitie






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien