logo template4

Ceramid do kozmetiky 5 g

Kód produktu: M-1428
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
5.99
Pôvodná cena 7.49, Zľava 20 %
ks

Ceramid do kozmetiky 5 g MAYAM

Je to roztok pripravený na použitie, ktorý posilňuje prirodzenú lipidovú bariéru suchej a starnúcej pokožky, zlepšuje dlhodobú hydratáciu a chráni pokožku pred vonkajšími vplyvmi, opravuje a chráni poškodené vlasy.

Posilňuje prírodnú ochrannú lipidovú bariéru, ktorá je účinná aj pri nízkych koncentráciách.
Podporuje obnovu prirodzenej ochrannej vrstvy pokožky a vytvára účinnú bariéru proti strate vlhkosti. Je zvlášť vhodný na dlhodobú ochranu a ošetrenie citlivej a suchej pokožky.
Vyrába sa pomocou patentovaných procesov biofermentácie. Forma: pasta.

INCI: isocetyl alcohol, ceramide np, cetyl alcohol
Účinná látka cca. 10%

Aplikácie, použitie:
A. je roztok pripravený na použitie Ceramidu III (rozpustný v oleji).
B. v závislosti od typu pokožky a vlasov a požadovaného účinku sa používa v koncentráciách od 0,25% do 5%.
C. mal by sa pridať do olejovej fázy emulzie a zohriať na 80 - 85 ° C. Je veľmi dôležité, aby sa ceramid jasne a úplne rozpustil v olejovej fáze na začiatku a počas homogenizačného kroku.
D. krémy a pleťové vody: zvlhčujúce, na opravu pleti, starostlivosť o dieťa, starostlivosť o tvár, starostlivosť o pleť.
E. prípravky na starostlivosť o vlasy: oplachovače vlasov, kondicionéry, kondicionačné šampóny.

Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien