logo template4

Bulharský šípkový olej - organický - na váhu

Cena 4.24
Pôvodná cena 4.99, Zľava 15 %
Dostupnosť: na sklade
vyberte hmotnosť:
15 g 0.000
30 g 4.000
50 g 9.000
100 g 21.000
200 g 41.000
500 gna objednávku 91.000
1000 gna objednávku 185.000
Kód produktu: z SKU8127
Výrobca: sando´s
: 24 mesiacov
ks

Bulharský šípkový olej - organický - na váhu


Bulharský šípkový olej získaný zo semien plodov divej ruže, prosperujúcej v jedinečných klimatických podmienkach južného Bulharska.
 
Pochádza zo semien ružičiek (Rosa canina L.) lisovaním za studena, ktoré si zachovávajú svoje vysoko účinné biologické zložky, ako sú esenciálne mastné kyseliny, vitamíny, antioxidanty a bioflavonoidy. 
Hlavnou zložkou šípkového oleja sú esenciálne mastné kyseliny - linolové (omega-6), linolenové (omega-3) a olejové (omega-9). 
Šípkový olej je silný antioxidačný olej, ktorý skvele upokojuje, zjemňuje a hydratuje pokožku. Je jedinečný medzi rastlinnými olejmi, ktoré obsahujú retinol (vitamín A), a má tiež vysoký obsah vitamínu C. 
Organický šípkový olej sa bežne používa v prípravkoch na starostlivosť o pleť ako pleťový olej. Používa sa na rôzne kožné ochorenia vrátane dermatitídy, akné a ekzému, na zrelú a spálenú pokožku, ako aj na krehké nechty a vrásky. Šípkový olej sa tiež často používa na liečenie zjazvenia a na zníženie starnutia.
 
Olej zo šípok (Rosa Canina) obsahuje vitamín A, ktorý pomáha oddialiť účinky starnutia pokožky, napomáha regenerácii buniek a zvyšuje hladinu kolagénu a elastínu. Výsledkom je pevnejšia, hladšia a mladšia pleť s väčšou elasticitou. Olej obsahuje tiež veľké množstvo esenciálnych mastných kyselín a vitamínu E, ktorý ďalej podporuje zdravú pokožku.

Návod na použitie:
Používa sa na ošetrenie vrások okolo očí a pier, škvŕn na pokožke, suchých a poškodených vlasov. Okrem regeneračných vlastností je šípkový olej tiež vynikajúcim zvlhčovacím prostriedkom, ktorý sa rýchlo vstrebáva do pokožky. Môže sa používať v nezriedenom stave alebo v zmesi s arganovým olejom, tamanovým olejom, rakytníkovým olejom, kadidlom, ružou a inými olejmi.

Zloženie (INCI):
Rosa canina (Rosehip) seed oil*.
* z ekologického poľnohospodárstva





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien