logo template4

BIO ​​kvety ibišteka, prášok

Cena 2.79
Dostupnosť: na sklade
vyberte veľkosť:
50 g 2.790
100 g 5.490
500 gna objednávku 24.900
1000 gna objednávku 44.900
Kód produktu: vds 148
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

BIO ​​kvety ibišteka, prášok

INCI
Sabdariffa Flower plv.
 
Tento prášok sa dá veľmi dobre spracovať v cukrovinkách, sušienkach, mliečnych výrobkoch a nátierkach. Často sa používa aj do cesta na koláče, zmrzliny, müsli a omáčok.

Prášok z kvetov ibišteka (botanický názov: antokyanidíny) sa môže používať ako prírodná farebná zložka v mnohých kozmetických formuláciách - vyčaruje úžasný ružový / fialový farebný efekt, najmä v kúpeľňovej kozmetike (guľky do kúpeľa, poháre na maslo do kúpeľa a ako výživný doplnok do kúpeľa pre soli alebo mliečne kúpele).

Intenzívna starostlivosť a žiarivý lesk pre vlasy
Ibištek je obzvlášť obľúbený v starostlivosti o vlasy: poskytuje intenzívnu starostlivosť a zaisťuje lesklé a dobre upravené vlasy. Účinok starostlivosti je úžasný: vlasy sa ľahko rozčesávajú, sú nadýchané a nezamotávajú sa. Môže byť použitý vo všetkých šampónoch a kondicionéroch.

Tiež posilňovač vitamínov pre zrelú pleť
Extrakt z ibišteka sa stal nepostrádateľným pri starostlivosti o pokožku: vďaka svojim antioxidačným vlastnostiam a vysokej koncentrácii aminokyselín sa často používa na zrelú pokožku na zvlhčenie, zjemnenie pokožky a redukciu vrások.

Akné pokožke prospievajú najmä výživné a čistiace vlastnosti tejto rastliny.
Použite množstvo: cca 0,5-1g na 50g krému.
Vzhľad
jemne mletý prášok
Hlavný účel
Suroviny na starostlivosť o vlasy, nevyhnutné pre mydlovú kuchyňu
Tepelne stabilné
áno, relatívne dobrá tepelná stabilita, ale buďte opatrní
Spracovanie pri dusení mydla
najskôr rozpustite v troche vody a potom na konci zapracujte do mydlového lepidla, najskôr rozpustite v malom množstve oleja a potom vmiešajte do mydlového lepidla na konci
Spracovanie v prírodnej kozmetike
Rozpustite v malom alkohole (vínny destilát 96%), rozpustite v malom glyceríne, rozpustite v malom množstve vody (mierne zahriate)
Typ pokožky / typ vlasov
Starostlivosť o oči, starostlivosť po opaľovaní, citlivá, veľmi citlivá pokožka, jemné, rozpustené vlasy, pokožka s veľkými pórmi, zrelá pokožka, veľmi suchá, šupinatá pokožka, suchá, kučeravé, kučeravé vlasy, pokožka so škvrnami, zmiešaná pokožka, sklon k tvorbe pupienkov a usadenín, akné, mastná, mastná pokožka rýchlo
VYBRANÉ SUROVINY
Naše suroviny pochádzajú výlučne od vybraných výrobcov a podliehajú prísnym kritériám kvality.

ZVARTE MYDLO
Prášok z kvetov ibišteka zafarbuje mydlo jemne fialovou / ružovou farbou, a preto sa často používa ako prírodné farbivo pri výrobe mydiel.

Spracovanie: vopred zapracujte trochou vody (nemusí sa odčítať od množstva vody, pretože prášok a íly všeobecne odstraňujú vodu z mydla, a preto je ďalšie množstvo vody určite pozitívne), až kým sa nevytvorí tekutá pasta, ktorá sa nakoniec naleje do mydlového lepidla.
Prípadne môžete rastlinný prášok vopred rozpustiť v oleji, čo má rovnaký účinok.
Rastlinné prášky sú tiež veľmi účinné ako „predĺženie trvanlivosti vône“ pri dusení mydiel: éterické oleje sa primiešavajú buď do drvených, sušených bylín, prášku z koreňa orris, rastlinných práškov alebo ílov a až potom sa pridávajú do mydlového lepidla - takže vôňa v mydle zostane o niečo dlhšie.
PRÍRODNÁ KOZMETIKA
Pre lepšie rozpustenie je najlepšie odobrať malé množstvo vodnej fázy, potom v nej rozpustiť prášok z kvetov ibišteka a nakoniec ju vo fáze účinnej látky zapracovať do vlažného krému (to preto, aby sa zabránilo malým hrudkám).






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien