Balzamikový ocot z granátového jablka, Vinoceti, 250 ml
Balzamikový ocot z granátového jablka, Vinoceti, 250 ml
Balzamikový ocot, ktorý má sladkú chuť granátového jablka. Má hustú, hladkú a bohatú textúru.
Balzamikový ocot je prírodný produkt. Má výživné vlastnosti, ale je bez kalórií. Tento druh octu je hustá tekutina tmavej farby, veľmi bohatej chuti so sladkým nádychom. Prináša chuť jedla na úplne novú úroveň.
Zaujme obsahom antioxidantov, ktoré z neho spravia zdravé korenie. Jeho názov pochádza z dávnych čias, kedy sa používal ako liečivý balzam pri rôznych ťažkostiach.
Kyselina octová je vhodným prostredím pre rast probiotických baktérií. Pravidelný príjem balzamikového octu dodáva probiotiká potrebné na udržanie rovnováhy črevnej flóry. Podporuje zdravie čriev a trávenie a zároveň zmierňuje pocit ťažkosti a nepohodlia po jedle.
Balzamikový ocot je výbornou náhradou soli a škodlivých tukov v omáčkach a dresingoch. Zvýrazňuje potešujúcu chuť jedla bez toho, aby prinášal ďalšie kalórie.
Tradične sa v malom množstve môže pridávať do polievok, šalátov, morských plodov, cestovín a rizota.
Lesklá, tmavo červená farba.
Ingrediencie:
Balzamikový ocot získaný z vínneho octu a koncentrovanej šťavy z granátového jablka.
Kyslosť: 6 % obj.
Obsah alkoholu: 0,3 % obj.
Nutričné hodnoty na 100 g:
Energia: 255,5 kJ / 61 kcal
Tuk: 0 g
z toho nasýtené: 0 g
Sacharidy: 15 g
z toho cukry: 12,5 g
Vláknina: 0 g
Bielkoviny: 0,25 g
Soľ: <0,125 g
Použitie:
Na kulinárske použitie.
Skombinujte s marinádou do údeného syra alebo bravčového mäsa, používajte ho po celý rok na prípravu báječnej polevy na jahňacinu a kačku alebo grilovaný baklažán.
Balenie: 250 ml v sklenenej fľaši
Krajina pôvodu: Bulharsko