logo template4

Azeloglycín

vyberte veľkosť:
5 ml 4.590
10 ml 7.490
100 mlna objednávku 61.900
Kód produktu: e 1118
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
4.59
ks

Azeloglycín

Azeloglycín je moderná alternatíva ku kyseline azelaovej, ktorá sa rozpúšťa vo vode v akejkoľvek koncentrácii bez toho, aby spôsobovala technické problémy. Pôsobí rozjasňujúco, protizápalovo, sebostaticky, bakteriostaticky, zvlhčujúco a elasticky. Ak bojujete so zafarbením, akné alebo máte zrelú a suchú pokožku, zahrňte do svojich receptov kozmetiky azeloglycín.
Azeloglycín je derivát kyseliny azelaovej a glycínu. Azeloglycín si zachováva všetky vlastnosti kyseliny azelaovej a zároveň dobre zvlhčuje a zlepšuje stav zrelej pokožky vďaka obsahu dvoch mólov aminokyseliny glycín v jej molekule. Ďalšou výhodou azeloglycínu je jeho dobrá rozpustnosť a kompatibilita s inými kozmetickými prísadami. Azeloglycín je rozpustný vo vode (za studena). Stabilný v rozmedzí pH 5 - 11.
Dávkovanie
3 - 10% v hotovom výrobku

Ako sa azeloglycín používa?
Použite ako prísadu do svojho krému. Kombinujte s kyselinou hyalurónovou v rozjasňujúcom sa pleťovom sére.

Azeloglycín - kozmetické vlastnosti
Azeloglycín je viacúčelová účinná látka. Jeho hlavnou úlohou je rozjasniť rôzne typy zafarbenia, vrátane akné, traumatické, po tehotenstve (melazma), škvrny. Azeloglycín znižuje syntézu melanínu inhibíciou enzýmu tyrozinázy. Uskutočnila sa štúdia, v ktorej sa porovnávali zosvetľovacie vlastnosti azeloglycínu (5%), arbutínu a dipalmitátu kyseliny kojovej. Štúdia trvala 4 týždne, kozmetika sa používala dvakrát denne. Najvýraznejšie zníženie zafarbenia sa pozorovalo u probantov používajúcich kozmetiku s azeloglycínom.
Vďaka svojim sebostatickým, protizápalovým a bakteriostatickým vlastnostiam je azeloglycín dokonalý na starostlivosť o zmiešanú, mastnú a aknóznu pleť, ako aj o pokožku s ružovkou. Štúdia preukázala zníženie mastnej pokožky na čele (redukcia o 29,4%), nosa (redukcia o 27%) a líc (redukcia o 31,5%).
Vďaka obsahu aminokyseliny glycín vykazuje azeloglycín tiež pružné a zvlhčovacie vlastnosti, dodáva pokožke zdravý lesk, vďaka čomu ho možno použiť v kozmetike na starostlivosť o zrelú a suchú pokožku.
Uchovávajte tesne uzavreté, pri izbovej teplote, mimo dosahu zdrojov tepla a svetla, mimo dosahu detí.
Chráňte oči pred látkou. Používajte osobné ochranné prostriedky (ochranné okuliare).
Neprekračujte odporúčanú maximálnu koncentráciu.

Zloženie INCI Aqua, Potassium Azeloyl Diglycinate
Vzhľad: priehľadná tekutina
Rozpustnosť vo vode
Stabilný stabilný v rozmedzí pH 5 - 11
Hodnota pH 7 - 8
Odporúčaná koncentrácia 3 - 10%, pridajte do emulzie pod 40 stupňov Celzia
Hustota 1,14 g / ml
Tvár
Azeloglycín sa používa v rozjasňujúcich kozmetických prípravkoch - tonikách, sérach, géloch, krémoch.
Odporúča sa kombinovať azeloglycín s inými látkami so zosvetľujúcim účinkom - vitamín B3, kyselina kojová atď.
Je ideálnou zložkou kozmetiky pre akné a mastnú pleť.
Telo
Azeloglycín sa môže používať v kozmetike pre tehotné a dojčiace ženy.
Je povolený na použitie v letnej kozmetike - nezcitlivuje pokožku na slnečné žiarenie, čo z neho robí vynikajúcu náhradu kyseliny.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien