logo template4

Avokádový olej BIO, certifikovaný

Cena 6.90
Dostupnosť: na sklade
hmotnosť:
100ml 0.000
250ml 7.500
Kód produktu: M-1050
Výrobca: MAYAM
: 24 mesiacov
ks

BIO Avokádový olej, certifikovaný MAYAM

 
Avokádový olej obsahuje obrovské množstvo mastných kyselín a vitamínov, pomôže vám spevňovať pokožku ako ju aj patrične hydratuje a udrží v nej toľko potrebnú vlhkosť, jemnosť a pružnosť. 
 
Produkcia: Stlačením surového ovocia
 
Zloženie (INCI): olej persea gratissima *
* 100% zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva.
Prírodná, organická (bio) kozmetika, certifikovaná spoločnosťou Ecocert Greenlife, v súlade so štandardom ECOCERT
 
Použitie, aplikácie
Prípravky na ochranu pokožky, výživu, úpravu vlasov a farby. Vhodný najmä na vrásky, suché vlasy, deskvamáciu, suchú pokožku, zníženú pružnosť pokožky.
Odporúčaná dávka: do 100%
 

Popis avokávadového oleja

Avokádový olej je zaujímavý zelený olej s príjemnou arómou, milý na pokožku a pleť. Iné oleje rastlinného pôvodu sa získavajú z rastlinných semien, avšak avokádový olej sa získava z dužiny ovocia s minimálnym obsahom tuku. Avokádový olej má v sebe prvky s nevýdanými výživnými a regeneračnými vlastnosťami: Má vysoký obsah karotenoidov, fytosterolov, vitamínov a esenciálnych mastných kyselín. 

Spôsob výroby: dužina ovocia sa rozdrví a odstredí mechanickými metódami za studena.

Geografický pôvod: Keňa

Kvalita: prírodný, organický produkt certifikovaný spoločnosťou Ecocert Greenlife

Vzhľad: žltkasto zelenkastá kvapalina strednej hustoty s charakteristickým surovým zápachom, niekedy zakalená a vyzrážaná

Avokádový olej na pokožke

zanecháva na pokožke mierne absorbovaný, polomastný pocit, mierne komedogénny *
* Komedogénnu vlastnosť nemožno vedecky zmerať ani zistiť. Komedogénny olej môže dočasne upchať póry, ale nemusí nevyhnutne vytvárať akné, čierne bodky a akné u akejkoľvek osoby. Tí, ktorých pokožka je náchylná na akné, nepoužívajú samotný komedogénny olej, samotné emulzie alebo zmesi ďalších prísad.

Vlastnosti avokádového oleja

zvláčňuje a zmäkčuje
regeneruje a napomáha opravám na pokožke
odďaľuje starnutie pokožky
pokožku ochráni pred nežiadúcimi vonkajšími vplyvmi
pokožku zmatňuje
zmierňuje zápalové reakcie a upokojuje pokožku
vyživuje a skrášľuje vlasy a dodáva im lesk

Avokádový olej ako pomocník

stará sa o staršiu popraskanú a suchú pokožku
napomáha pri starostlivosti o suchú, odlupujúcu sa pokožku
pokožka na povrchu tela, rúk, krku, dekoltu
citlivá, krehká, jemná pokožka je vhodný aj pre detskú pokožku
okolie očí, pokožka
prevencia tehotenských strií
suché, poškodené a matné vlasy

Použitie v kozmetike

produkt, ktorý je možné samostatne nanášať na pokožku a vlasy
v kombinácii s ďalšími rastlinnými olejmi, éterickými olejmi a účinnými látkami môžeme pripraviť pleťový olej, telové olejové séra
ako prísada na výrobu krémov, pleťových vôd, sér, pleťových masiek
ako prísada do telových krémov, pleťových vôd, telových masiel, masážnych olejov a krémov na ruky
zahrnuté v prostriedkoch proti starnutiu
ako prísada do prostriedkov na starostlivosť o citlivú, krehkú pokožku a do krémov a balzamov pre deti
Prípravky na prevenciu strií a tehotenských pruhov
v zábaloch, balzamoch alebo krémoch na regeneráciu, výživu a posilnenie vlasov a pokožky hlavy ako prísada

Špeciálne synergie
olej z divokej ruže a olej z pšeničných klíčkov na strie, kožné prúžky
s nechtíkovým olejom, maslom murumuru a bisabololom pre suchú a poškodenú pokožku
s brokolicovým olejom, kokosovým maslom a ylang-ylang éterickým olejom pre suché, poškodené vlasy


Skladovanie: keďže je to olej odolný voči oxidácii, môže byť skladovaný pri izbovej teplote, najlepšie do 25 ° C, chránený pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje: na kozmetické použitie






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien