logo template4

Hydratácia

Triediť podľa: Názvu | Ceny | Odporúčania

ALOE VERA 10-násobný koncentrát na sklade 3.19 € ALOE VERA 10-násobný koncentrát Tento 10-násobný koncentrát je vhodný najmä na starostlivosť o dehydratovanú, popraskanú a suchú pokožku. Tiež upokojuje úpal a stará sa o matné a suché Aloe Vera gél do kozmetiky na sklade 7.99 € Aloe Vera gél do kozmetiky Aloe vera je cenným všeliekom pre pokožku, ktorý je známy svojimi upokojujúcimi, regeneračnými a zvlhčujúcimi vlastnosťami. Naša aloe vera je čerstvá Ananásový prášok, kozmetická surovina skladom +1 2.89 € Ananásový prášok, kozmetická surovina Ananásový prášok na výrobu kozmetiky. Zdroj uhľohydrátov, aminokyselín, minerálov a alfa hydroxy kyselín. Je bohatý na enzým nazývaný bromelaín, má BANÁNOVÝ PRÁŠOK 30 g skladom +2 3.90 € BANÁNOVÝ PRÁŠOK 30 g Banány sú veľmi bohaté na cukry a slizy, vyživujú, zjemňujú a zabraňujú dehydratácii suchej pokožky a vlasov, vďaka čomu je tento extrakt vynikajúci na Bambusový bioferment - prírodný silikón na sklade 3.90 € Bambusový bioferment - prírodný silikón Bambusový bioferment je 100% prírodná surovina. Počas procesu výroby sú bambusové listy macerované a potom fermentované s Lactobacillus Lactis a filtrované. Betaín do kozmetiky na sklade 3.19 € Betaín do kozmetiky Betaín do kozmetiky. Betaín, derivát aminokyseliny, je prírodný zvlhčovač. Používa sa v kozmetických aplikáciách na pokožku, vlasy a ich farbu, pomáha Ceramid do kozmetiky 5 g na sklade 7.49 € Ceramid do kozmetiky 5 g Ceramid na výrobu kozmetiky. Je to roztok pripravený na použitie, ktorý posilňuje prirodzenú lipidovú bariéru suchej a starnúcej pokožky, zlepšuje dlhodobú Ceramidy NP čisté na sklade 17.79 € Ceramidy NP čisté Ceramidy účinne chránia pred stratou vlhkosti a podráždením pokožky a podporujú obnovu prirodzenej kožnej bariéry. Ceramidy sú v starostlivosti o pokožku FYTOSTEROLOVÝ KONCENTRÁT - fytokeratín na sklade 2.59 € FYTOSTEROLOVÝ KONCENTRÁT - fytokeratín KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA FYTOSTEROLOVÝ KONCENTRÁT Fytosteroly, molekuly rastlín, majú v rastlinách rovnakú úlohu ako dobrý cholesterol u ľudí: aktívne sa Faktor vlhkosti NMF na sklade 3.39 € Faktor vlhkosti NMF Faktor vlhkosti NMF (Natural Moisturizing Factor) podporuje schopnosť pokožky zadržiavať vlhkosť. Dá sa dobre použiť aj v šampónoch a kondicionéroch na suché HYDROLYZOVANÉ RYŽOVÉ PROTEÍNY do kozmetiky skladom +1 6.39 € HYDROLYZOVANÉ RYŽOVÉ PROTEÍNY do kozmetiky HYDROLYZOVANÉ RYŽOVÉ PROTEÍNY Ryžové proteíny sú obzvlášť zaujímavou účinnou látkou pri príprave starostlivosti o vlasy, kde zohrávajú posilňujúcu a Hodvábny proteín na sklade 3.39 € Hodvábny proteín Hodvábny proteín je vyrobený z pravých hodvábnych vlákien a je to žltkastá tekutina, ktorá zanecháva pokožku zamatovo hebkú. Proteín je rovnako vhodný na Hyalomuco roztok na sklade 5.59 € Hyalomuco roztok Roztok Hyalomuco je zmes kyseliny hyalurónovej, chitosanu, močoviny, alantoínu a d-panthenolu. Ako produkt pripravený na okamžité použitie sa dá začleniť priamo Hydromanil - dlhotrvajúca hydratácia na sklade 2.90 € Hydromanil - dlhotrvajúca hydratácia Hydromanil zvlhčuje pokožku a reguluje proces jej keratinizácie. Chráni pred stratou vody a viaže ju na pokožku. Hydromanil je zložka odporúčaná na KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA FUCOCERT® skladom +6 2.90 € KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA FUCOCERT® KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA FUCOCERT® Táto všestranná aktívna zložka prírodného pôvodu zložená z polysacharidov má vynikajúce zvlhčovacie vlastnosti *, KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA FYTOKERATÍN 50 g skladom +1 8.75 € KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA FYTOKERATÍN 50 g KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA FYTOKERATÍN Fytokeratín, ktorý je zložený z hydrolyzovaných pšeničných proteínov, obsahuje aminokyseliny podobné aminokyselinám KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA INTENZÍVNY HYDRATAČNÝ KOMPLEX 30 ml skladom +1 11.79 € KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA INTENZÍVNY HYDRATAČNÝ KOMPLEX 30 ml KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA INTENZÍVNY HYDRATAČNÝ KOMPLEX Táto účinná látka kombinuje niekoľko doplnkových a synergických zložiek, aby optimálne KOZMETICKÁ ÚČINNÁ LÁTKA FUCO'SLIM BIO 30 ml skladom +1 6.90 € KOZMETICKÁ ÚČINNÁ LÁTKA FUCO'SLIM BIO 30 ml KOZMETICKÁ ÚČINNÁ LÁTKA FUCO'SLIM BIO Fucus je bohatý na polysacharidy (hydratačné cukry) a polyfenoly (prírodné antioxidanty) a je známy a široko KOZMETICKÁ ÚČINNÁ LÁTKA INULIN - Prebiulin FOS skladom +7 2.90 € KOZMETICKÁ ÚČINNÁ LÁTKA INULIN - Prebiulin FOS preBIULIN FOS je polyfruktóza, ktorá sa extrahuje z koreňa čakanky a potom sa enzymaticky čistí. Tento prebiotický cukor riadi našu kožnú mikrobiotu a Kolagén, natívny, 1% číry na sklade 4.79 € Kolagén, natívny, 1% číry Kolagén má veľmi vysokú schopnosť viazať vlhkosť. Kolagén v krémoch viaže veľa vlhkosti a pokožka sa cíti dlhšie hladká a svieža. Kolagén je Kyselina hyaluronová 5% v lipozomálnom roztoku na sklade 6.90 € Kyselina hyaluronová 5% v lipozomálnom roztoku Hyalurónová kyselina zlepšuje schopnosť pokožky zadržiavať vlhkosť. Tekutiny sú lipozomálne roztoky / disperzie nabité účinnými látkami. Týmto spôsobom Kyselina hyaluronová do kozmetiky - 3 g na sklade 9.90 € Kyselina hyaluronová do kozmetiky - 3 g Kyselina hyaluronová do kozmetiky - 3 g Je známe, že táto zložka je v nízkych dávkach mimoriadne účinná a má intenzívny zvlhčujúci a zdvíhací účinok. Kyselina hyalurónová HMW na sklade 3.39 € Kyselina hyalurónová HMW Hyaluornát sodný / kyselina hyalurónová je skvelý BIO produkt s jeho hydratujúcim dopadom. Je častou prísadou rôznej kozmetiky. Je vhodný pre rôzne typy pleti, Kyselina hyalurónová LMW do kozmetiky - 10% na sklade 4.69 € (5.21 €) Kyselina hyalurónová LMW do kozmetiky Hyaluornát sodný / kyselina hyalurónová je nesmierne dôležitým faktorom v hydratácií vašej pleti. V kozmetike je častokrát zastúpená, vyznačuje sa

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien