Tapiokový škrob BIO - 400g
Tapiokový škrob BIO - 400g
Bio tapiokový škrob (maniok) - ľahké spojivo, ktoré možno použiť na zahustenie rôznych tekutín (30 g výrobku na 500 ml mlieka) alebo na prípravu chleba, rastlinných krémov.
Tapioková múka sa vyrába zo škrobu koreňovej rastliny manioku a môže sa použiť ako bezlepkové zahusťovadlo. Jemný biely prášok, tapioková múka sa môže pridať k iným alternatívam múky. Tapioková múka sa môže použiť aj ako zahusťovadlo do omáčok, koláčových náplní a omáčok, čím sa získa číry, lesklý povrch. Bezlepkový.
Použiť:
Ako zahustiť omáčku: Zmiešajte 2 až 3 lyžičky múky s 2 až 3 lyžicami studenej vody alebo mlieka. Miešajte do horúcej tekutiny, kým omáčka zhustne.
Nutričné hodnoty na 100 g:
Energia - 1459kJ/349kcal
Tuk - 0,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny - 0 g
Sacharidy - 85 g
z toho cukry - 3,5 g
Bielkoviny - 0,6 g
soľ - 0 g
Zloženie: Bio tapiokový škrob (maniok) z ekologického poľnohospodárstva
Prezentácia: 400 g