logo template4

SUROVÉ MASLO CUPUAÇU

Cena 2.12
Pôvodná cena 2.49, Zľava 15 %
Dostupnosť: skladom +1
vyberte veľkosť:
10 ml1 0.000
100 mlna sklade u dodávateľa 7.490
Kód produktu: a 1123
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

SUROVÉ RASTLINNÉ MASLO CUPUAÇU

Kombinovaný účinok fytosterolov a polyfenolov dodáva tomuto maslu preventívny účinok na príznaky starnutia. Vďaka svojim objemným a upokojujúcim vlastnostiam dodá vašim prípravkom krémovú a rozpustnú textúru. Theobroma grandifolium , bežne nazývaná Cupuacu , je strom z rovnakej rodiny ako kakao, ktoré sa nachádzajú v severnej Brazílii vo voľnej prírode. Tieto plody z Cupuacu sú oválne a môžu vážiť až 1,5 kg.  Ich veľmi aromatická dužina sa v Južnej Amerike často používa na výrobu zmrzliny , nealkoholických nápojov , likérov a sladkostí . 

Ale v  srdci dužiny  nájdeme asi  päťdesiat malých zŕn bohatých  na  originálne  a  veľmi voňavé  maslo: maslo Cupuaçu s lahodnými  kakaovými arómami,  z ktorého niekedy vyrábame ...  čokoládu.  (miestne nazývané kupulát)! Pozývame vás, aby ste objavili toto maslo priamo z Amazónie pre svoje neobvyklé objemové a upokojujúce vlastnosti . Jeho vlastnosti sú podobné vlastnostiam kakaového masla , možno ho použiť na výnimočnú starostlivosť o pleť.

VLASTNOSTI

  • Má veľmi vysokú kapacitu pre zadržiavanie vody v tele a pre objem a vyplní vrásky a jemné linky a zároveň poskytuje dlhodobú hydratáciu na koži.
  • Kombinované pôsobenie fytosterolov a polyfenolov pomáha oddialiť účinky starnutia pokožky .
  • Prirodzene bohaté na fytosteroly, upokojuje a chráni poškodenú alebo citlivú pokožku.
  • Zmäkčovadlo a koemulgátor , pomáha stabilizovať emulzie.

INDIKÁCIE

  • Veľmi suchá, citlivá a poškodená pokožka
  • Zrelá pokožka

POUŽÍVA SA

Ako prísada do svojich kozmetických prípravkov formulujte:

  • Starostlivosť o pleť pre zrelú a plnú pleť
  • Oprava po holení, po depilácii, po opaľovaní ...
  • Starostlivosť o pery a kontúra pier
  • Ako aktívna prísada na zvýšenie tuku na výrobu mydiel .

SYNERGIE

  • Pre gurmánske vône: kokosový rastlinný olej a maslá kakao a tucuma.
  • Pre zrelú pleť: rastlinné oleje z arganu, šípky, boráku, pupalky a opuncie, éterické oleje z kadidla, damašskej ruže, ružového dreva, Howood.
  • Pre veľmi suchú pokožku: rastlinné oleje z pšeničných klíčkov, avokádo, olivy, sladké mandle.
  • Pre starostlivosť o citlivú pokožku:  macerát nechtíka, fytosterolový koncentrát z avokáda, CO2 extrakty z nechtíka, harmančeka, granátového jablka, éterické oleje z levandule, rímskeho a nemeckého harmančeka, modrý cyprus.

V PRAXI

  • Má byť pridaný ako mastná látka do emulzie.
  • Zmiešaný s inými maslami a olejmi na výrobu balzamov (od 1 do 80% v závislosti od požadovanej textúry)

VLASTNOSTI

  • Výživné , vlasy sú lesklé .
  • Obnovuje vitalitu vlasov.
  • Trvalo chráni vlasy pred vysušením .

INDIKÁCIE

  • Suché, bez života a poškodené vlasy
  • Kučeravé,  afro vlasy
  • Farbené alebo melírované vlasy
  • Rozštiepené konce

POUŽÍVA SA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Detangling šampóny a kondicionéry
  • Výživné a topiace balzamy na vlasy
  • Séra na suché konce

SYNERGIE

  • Na starostlivosť o kučeravé vlasy: rastlinné oleje z kokosových orechov, Yangu, Sapote.
  • Pre udržanie vašej farby: rastlinné maslo z bambuckého masla, rastlinný olej z Buriti.
  • Ak chcete vlasy skrášliť, urobte ich lesklejšími:  ceramidy, ricínový olej, éterický olej Ylang-Ylang.
  • Na vyživenie vlasov:  hodvábne a ryžové proteíny, fytokeratín, provitamín B5 v emulzii.

V PRAXI

  • Začlenený ako mastná fáza na výrobu vlasového balzamu, masky, šampónu alebo dokonca kondicionéra.

100% čisté a prírodné maslo, surové, bez akejkoľvek rafinácie, kozmetická surovina

Divoký

- Vzhľad: tvrdé maslo voskovitého vzhľadu pri izbovej teplote, mastné nad 32 ° C
- Farba: sivobiela až žlto-béžová
- Zápach: pripomína pralinkovú čokoládu, sladký a nenásytný
- Dotyk: veľmi hladký, nezanecháva mastný film na pokožke

Hustota
0,89 (hustota zodpovedá hustote pri 20 ° C)
 
Hustota pri 40 ° C
0,88
 
Fúzny bod
32 ° C 
 
Zmydelňovací index
188-198

Zloženie v mastných kyselinách :

  • Mononenasýtené mastné kyseliny (MUFA):  kyselina olejová (omega-9) (38,61%)
  • Nasýtené mastné kyseliny (AGS):  kyselina stearová (34,83%) , kyselina arachidová (10,87%), kyselina palmitová (7,79%)

Kyselina olejová pochádza z latinského oleum a znamená olej. Tento lipid je súčasťou rodiny omega-9. Je to najhojnejšia z mononenasýtených mastných kyselín s dlhým reťazcom v našom tele. Veľmi výživná pre pokožku, robí ju pružnejšou a jemnejšou, ale aj žiarivejšou.

Ostatné aktívne zložky :

  • Fytosteroly (beta-sitosterol, stigmasterol, kampesterol): zlepšujú bariérovú funkciu pokožky a mikrocirkuláciu, spomaľujú starnutie pokožky, pôsobia protizápalovo.
  • Polyfenoly (flavonoly vrátane katechínu, epikatechínu, derivátov kvercetínu): silné antioxidanty, lapače voľných radikálov, pomáhajú reštrukturalizovať pokožku stimuláciou syntézy kolagénu.
 
Podmienky skladovania
Skladujte na suchom mieste mimo dosahu tepla a svetla.
 





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien