logo template4

Sodium cocoyl isethionate prášok na výrobu kozmetiky

Cena 4.99
Dostupnosť: na sklade
hmotnosť:
100g 0.000
1kg 29.000
Kód produktu: M-1384
Výrobca: MAYAM
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

Sodium cocoyl isethionate prášok na výrobu kozmetiky MAYAM

 
Mierne aniónové povrchovo aktívne činidlo odvodené z kokosu s vynikajúcimi čistiacimi vlastnosťami, dodáva luxusnú penu, poskytuje hustú krémovú penu, málo dráždi.
 
INCI: sodium cocoyl isethionate
 
Aplikácie, použitie sodium cocoyl isethionate:
vhodný na tuhé šampóny, čistiace tyčinky, tekutý šampón, šampóny / kondicionéry dva v jednom, umývanie tela, sprchový gél, mydlo syndet, detský čistiaci prostriedok, krém na holenie, rôzne kúpeľové prípravky
odporúčané dávkovanie: 5-60%
môžu byť použité s inými aniónovými, neiónovými alebo amfotérnymi povrchovo aktívnymi látkami
tolerantný voči tvrdej vode
na úplné rozpustenie produktu je potrebné teplo
pri manipulácii je potrebné nosiť masku
 
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom
 
Upozornenia: nepite, nevdychujte, držte mimo dosahu detí; kozmetické použitie

 






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien