logo template4

Požltový olej

hmotnosť:
100ml 0.000
1lna objednávku 26.000
Kód produktu: M-1391
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
3.90
ks

Požlťový olej MAYAM

 
Je to ľahký zvláčňujúci, hydratačný a výživný olej, bohatý na polynenasýtené mastné kyseliny, vhodný pre všetky typy pleti a pre starostlivosť o vlasy. Podporuje zdravú pokožku s vynikajúcimi penetračnými vlastnosťami. 
 
Výroba: získaná zo semien Carthamus tinctorius tlakom a / alebo extrakciou, po ktorej nasleduje rafinácia
 
INCI: carthamus tinctorius seed oil
 
Použitie, aplikácie
Je to viacúčelový olej, ktorý sa môže použiť v širokej škále prípravkov na starostlivosť o pleť. Vhodný na ošetrenie pleti a vlasov, v krémoch, emulziách, balzamoch, olejových zmesiach, masážnych olejoch, sére, kúpeľových olejoch, mydlách.
Odporúčaná dávka: do 100%
 

Požlťový olej obsahuje

Rastlinný olej bohatý na polynenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a antioxidanty. Zmäkčujúci, výživný, regeneračný a anti-aging efekt je pre pokožku prospešný. Je zvlášť vhodný pre suchú, zrelú pleť, prstencové okolie očí, začervenanú pokožku s kuperózou a starostlivosť o vlasy.

Sypká textúra, nezanecháva na pokožke mastný film. Je bohatý na kyselinu linolovú (omega-6), vitamíny K a E a antioxidanty.

Spôsob výroby: získava sa extrakciou / lisovaním zo semien rastliny, potom sa dezodoruje rafináciou a živica sa extrahuje

Vzhľad: mierne nažltlá číra olejovitá kvapalina s mierne charakteristickým zápachom

Vlastnosti požlťového oleja

zjemňuje, vyživuje, chráni lipidovú vrstvu pokožky
prispieva k udržaniu hydratácie pokožky
jeho účinok proti kuperóze je spôsobený obsahom vitamínu K.
zmierňuje začervenanie a pomáha zlepšovať štruktúru pokožky
voľná textúra, ľahko sa vstrebáva do pokožky
antioxidačný a anti-age efekt, pôsobí proti starnutiu pokožky
regeneračný účinok, ktorý zlepšuje štruktúru, zvyšuje pružnosť pokožky
chráni vlasy pred účinkami voľných radikálov a dehydratáciou
vyživuje chĺpky a dodáva im zdravý vzhľad

Ako vám pomáha
v starostlivosti o všetky typy, ale najmä o zrelú pleť
unavené oči, začervenanie, kuperóza, ružovka
na starostlivosť o suchú, poškodenú, citlivú pokožku
nepružná a stiahnutá pokožka
na starostlivosť a skrášlenie vlasov
na suché vlasy, poškodené vlasy, vypadávanie vlasov

Ako sa požlťový olej používa v kozmetike

môže sa nanášať samostatne na čerstvo očistenú, mierne vlhkú pokožku
na konci samotných suchých, rozdrobených končekov vlasov
v zmesi s rastlinnými olejmi, éterickými olejmi alebo rôznymi výťažkami vybranými podľa potrieb našej pokožky
na zostavenie očných krémov a sér
ako prísada do krémov proti starnutiu
ako prísada do krémov pre citlivú, zrelú alebo suchú pokožku
ako prísada do prípravy telových masiel, telových mliek, krémov
ako prísada do krémov na starostlivosť o poškodenú citlivú pokožku
na výrobu krémov proti kuperóze
ako prísada do prípravy pokožky hlavy a sér na starostlivosť o vlasy, vlasových balzamov a masiek na vlasy

Skladovanie: na mieste chránenom pred slnečným žiarením, pri teplote do 19 ° C

Bezpečnostné údaje: na kozmetické použitie






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien