logo template4

Pačuli (Patchouli) esenciálny olej

Kód produktu: M-1145
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
5.19
ks

Pačuli (Patchouli) esenciálny olej 10ml MAYAM

 
Silne drevitá, bohatá zemitá vôňa s charizmatickou, uzemňujúcou, zmyselnou vôňou.

Patchouli- tiež známa ako pačuli alebo smradová mäta - je vytrvalý košatý ker, ktorý dorastá až do výšky 1 metra so silnými stonkami , chlpatými zelenými listami a drobnými bledoružovými alebo bielymi kvetmi. Je pôvodom z väčšiny tropických oblastí Ázie. Jej listy sú mimoriadne aromatické, voňavé, z ktorých extrahujú éterický olej.

Po celé storočia sa pačuli používalo ako stabilizátor vône pre parfémy, ale obľúbili si ju aj obchodníci s hodvábom. Listy pačuli sa vkladali medzi plátno, kašmír a balíky hodvábu.

Esenciálny olej sa získava z mladých listov, suší sa a fermentuje pred destiláciou s parou, účinnosť 2 - 3%. Rastlinu je možné zberať dvakrát až trikrát ročne. Tento olej bude časom „čoraz viac“ dozrievať a bude z neho vyžarovať ťažká a očarujúca vôňa.

Spôsob výroby: parnou destiláciou z listov
 
Kvalita: 100% čistý a prírodný, botanicky a biochemicky definovaný, nedenaturovaný, nezriedený éterický olej, kozmetická kvalita
 
INCI: pogostemon cablin leaf oil
 
Farba: zlatohnedá
Konzistentnosť: viskózna
Voňavkárstvo: základný tón a fixačný prostriedok
Všeobecné použitie: kozmetika, aromaterapia, parfuméria
Predtým, ako začnete používať éterické oleje, vám odporúčame prečítať si všeobecné bezpečnostné pokyny

Jeho biochemický profil obsahuje mimoriadne prvky, ktoré sa zriedka nachádzajú v iných éterických olejoch. Pačuli éterický olej je veľmi častou prísadou do dodávok výrobcov parfumov.

Geografický pôvod: Indonézia

Vzhľad: číry jantárový, stredne hustá kvapalina

Poznámka k vôni: základná vôňa>

Aktívne vlastnosti: silná, intenzívna a dlhotrvajúca vôňa so zemitými, štipľavými a pižmovými podtónmi

Vlastnosti Patchouli esenciálneho oleja

regeneruje pokožku
osviežujúci pre žilový a lymfatický systém
stagnujúci
nazjazvenie a bunkový ochranný účinok
má afrodiziakálny účinok
fungicíd, insekticíd, repelent proti hmyzu
parfumovanie, dezodorácia

Aplikácie v kozmetike a aromaterapii
tonikum pre všetky typy pleti
zablokovaná, upchatá, preťažená pokožka tváre
aby sa zabránilo neestetickému zjazveniu rán
stimulovať tvorbu nových kožných buniek
poruchy obehu: kŕčové žily, zadržiavanie vody, celulitída
pre sexuálne prechladnutie a impotenciu
parfumy, vône, aromaterapia, masáž

Pačuli esenciálny olej v kozmetike a aromaterapií

ako prísada do kozmetiky pre neživú, starnúcu, zdegenerovanú pokožku tváre
prípravky na kŕčové žily a ťažké nohy
na masáž, tonizáciu, celulitídu
v čistiacich, regeneračných maskách, pre všetky typy pleti, najmä však pre blokovanú suchú pokožku tváre alebo mastnú upchatú pokožku tváre
na parfumovanie kozmetiky alebo výrobu parfumov

V AROMATERAPIÍ
do vody do kúpeľa sa odporúča vopred rozpustiť
na masáž, rozpustený v rastlinnom oleji
vo výparníkoch, sviečkach, vonných sviečkach ako osviežovač vzduchu, berúc do úvahy, že pri použití mierne povzbudzuje a do značnej miery pôsobí upokojujúco, upokojujúco

Upozornenie:
Nikdy nepoužívajte esenciálny olej v nezriedenom stave.
Pred použitím esenciálnych olejov vám odporúčame poradiť sa so svojím lekárom alebo certifikovaným aromaterapeutom na správne dávkovanie a použitie.
Esenciálne oleje uchovávajte mimo dosahu dojčiat, detí a všetkých domácich miláčikov.
Zatiaľ čo niektoré z Mayam éterických olejov sú terapeutické / potravinárske, neodporúčame používať éterické oleje na vnútorné použitie.
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien