logo template4

OLEJ Z PARADAJOK

Cena 4.99
Dostupnosť: skladom +2
vyberte veľkosť:
10 ml1 0.000
30 ml1 7.390
Kód produktu: a 1102
Výrobca: aroma
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

RASTLINNÝ OLEJ Z PARADAJOK

Tento olej je bohatý na silné antioxidanty vrátane lykopénu, karotenoidov, fytosterolov a tokoferolov a má mimoriadne vlastnosti proti starnutiu. Je vzácny a je začlenený do vašich zdravo vyzerajúcich prípravkov na starostlivosť o pokožku a na zrelú a poškodenú pokožku.

Paradajka patrí do čeľade Solanaceae . Je dobre známe, že sa vyznačuje svojou jasne červenou farbou , za ktorú vďačí svojej bohatosti na karotenoidy a najmä na lykopén , silný antioxidant. Zo semien tejto ovocnej zeleniny sa extrahuje olej s nádhernou červeno-oranžovou farbou a obzvlášť bohatý na antioxidanty vrátane lykopénu.
Napáda voľné radikály zodpovedné za  predčasné starnutie  tela a pokožky.

Jeho vysoký obsah vitamínu E (tokoferol) posilňuje jeho antioxidačné pôsobenie a robí z neho výživný a ochranný olej. Napokon veľa minerálov, ktoré obsahuje, zaisťuje dobrý obsah vody v pokožke a stimuluje syntézu kolagénu a zaisťuje dobrú pružnosť pokožky. Tento olej bohatý na výživné látky a bioaktívne zložky oživí a obnoví žiarenie vašej pokožky a vlasov.

VLASTNOSTI

  • Je výnimočne bohatý na antioxidanty , najmä lykopén a ďalšie karotenoidy , a je aktívnou zložkou voľby pre starostlivosť proti starnutiu . 
  • Obnovujúca látka podporuje regeneráciu buniek .
  • "Zdravo vyzerajúci" efekt, oživuje pleť .
  • Vďaka obsahu antioxidantov bojuje proti starnutiu a poškodeniu pôsobením voľných radikálov.
  • Zjemňuje a tonizuje pokožku .
  • Vynikajúce zmäkčovadlo, zjemňuje pokožku a pomáha udržiavať hydratáciu.

INDIKÁCIE

  • Koža vystavená oxidačnému stresu (znečistenie, tabak, stres ...)
  • Starnutie pokožky
  • Koža náchylná na nepríjemné pocity
  • Zrelá pokožka
  • Suché kože
  • Od zmiešanej až po mastnú pleť

POUŽÍVA SA

Na použitie ako prísada do vašich prípravkov na starostlivosť o pokožku:

  • Zdravá žiara
  • Príprava na slnko, starostlivosť po opaľovaní
  • Starostlivosť proti starnutiu a vráskam
  • Makeup

NIEKOĽKO NÁPADOV

  • Sérum proti vráskam a jemným vráskam
  • Na opaľovanie
  • Mlieko po slnku
  • Oprava, revitalizácia 

SYNERGIE

  • Boj proti voľným radikálom : rastlinné oleje z buriti, malín a brusníc, urkumu, koenzýmu Q10, ...
  • Pre svoj efekt „zdravého žiarenia “ a predlžovač opálenia : rastlinný olej Chaulmoogra, macerát mrkvy, extrakt mrkvy CO2, kozmetický aktívny DHA, ...
  • Pre pôsobenie proti starnutiu : rastlinné oleje zo šípky, brusnice, maliny a brutnáku lekárskeho, éterické oleje z ružového dreva a kurkumy, kozmetické účinné látky Algo'boost Jeunesse, ovocné kyseliny AHA, ...

V PRAXI

  • Rastlinný olej z paradajok sa používa ako prísada do vašich kozmetických prípravkov.  
  • Vzhľadom na jeho výraznú oranžovú farbu odporúčame používať zriedený od 1 do 30% zmiešaný s olejovým prípravkom.
  • Používa sa ako tuková fáza v zložení telových a pleťových krémov.

 

VLASTNOSTI

  • Dodáva lesk a svetlo na farbené alebo zvýraznené vlasy .
  • Rozšírenie na farbu alebo pramene, sa najmä znižuje účinkami UV žiarenia.
  • Bohatý na  antioxidanty , užitočný na  ochranu vlasov pred účinkami voľných radikálov (slnko, znečistenie, tabak ...)
  • Vyživuje a hydratuje vlasy.

INDIKÁCIE

  • Farbené alebo melírované vlasy
  • Devitalizované, krehké, poškodené vlasy

POUŽÍVA SA

Používajte ako prísadu do svojich prípravkov na starostlivosť o vlasy:

  • Séra na ochranu farieb a masky na vlasy
  • Starostlivosť o vlasy pred a po slnku
  • Detangling, regeneračné vlasové kondicionéry a balzamy
  • Výživné a ochranné balzamy na vlasy

SYNERGIE

  • Rastlinné oleje z Yangu, Buriti, brusnice
  • Rastlinné maslá: Mango, Bambucké, Sal, Murumuru
  • Silikónový kokos

V PRAXI

  • Rastlinný olej z paradajok sa používa ako prísada do vašich kozmetických prípravkov. 
  • Vzhľadom na jeho výraznú oranžovú farbu odporúčame používať zriedený od 1 do 30% zmiešaný s olejovým prípravkom .
  • Používa sa ako mastná fáza v zložení vlasových krémov a masiek.
  • Kvôli možným rizikám oxidácie spojeným s citlivosťou tohto rastlinného oleja vám odporúčame pridať pred zahriatím vitamín E alebo CO2 extrakt z rozmarínu na zabudovanie do emulzie alebo ho pridať do chladný.

 

  

                                                   

 100% čisté a prírodné, panenské , prvé lisovanie za studena bez akejkoľvek chemickej úpravy

- Vzhľad:  tekutý olejovitý roztok
- Farba:  oranžovo-červená
- Zápach:  rastlinný, charakteristický, mierne korenistý, pripomínajúci stonky paradajok
- Dotyk:  prenikavý
- Príchuť:  charakteristická

Hustota
0,91 - 0,93
 
Zmydelňovací index
184-195
 
Zloženie v mastných kyselinách :
  • Polynenasýtené esenciálne mastné kyseliny (PUFA alebo EFA) alebo vitamín F:  kyselina linolová (omega-6) (53,49%)
  • Mononenasýtené mastné kyseliny (MUFA):  kyselina olejová (omega-9) (21,16%)
  • Nasýtené mastné kyseliny (AGS): kyselina palmitová (10,92%)

Ostatné aktívne zložky  : 

  • Nezmýdelniteľné položky vrátane:
  • Steroly (4253 mg / kg) vrátane beta-sitosterolu (50,5%) , cholesterolu (18,6%), stigmasterolu (10,7%), Δ5-avenasterolu (7,9%), kampesterolu (4,3%), Δ7-cholesterolu (2,3%)
  • Vitamín E: tokoferoly (1029,7 mg / kg)  vrátane gama-tokoferolu (991,1 mg / kg), alfa-tokoferolu (34,0 mg / kg), delta-tokoferolu (3,2 mg / kg) a beta-tokoferolu (1,4 mg / kg)
  • Minerálne prvky: draslík, horčík, fosfor, sodík, vápnik a v menšej miere mangán, železo, zinok a meď
  • Fenolové zlúčeniny (kvercetín, kaempferol, myricetín ...)
  • Karotenoidy a xantofyly (lykopén, betakarotén, luteín, zeaxantín ...) vrátane lykopénu (30,8 mg / kg) a betakaroténu (10,1 mg / kg)
 
Podmienky skladovania
Rastlinný olej dosť citlivý na oxidáciu. Uchovávajte najlepšie na chladnom mieste (možno v chladničke), v pôvodnom obale, uzavretom, chránenom pred vzduchom a svetlom.





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien