logo template4

Monoi de Tahiti olej 50 ml

Cena 6.90
Dostupnosť: skladom +1
Kód produktu: M-1167
Výrobca: MAYAM
: 24 mesiacov
ks

Olej Monoi de Tahiti 50 ml MAYAM

Vynikajúci a exotický kozmetický olej pochádzajúci z polynézskej tradície, ktorý je cenný pre starostlivosť o pokožku a vlasy. Hodvábny a zmyselný, jemne voňavý, s výživnými a zvlhčujúcimi vlastnosťami, napomáha pevnosti a pružnosti pokožky, chráni pred agresiou prostredia.

Náš olej Monoi de Tahiti je autentický, nesie záruku označenia pôvodu a vyrába sa pod veľmi kontrolovanými výrobnými metódami vo Francúzskej Polynézii.

Výroba: podľa presnej metódy "enfleuráže" získanej namáčaním kvetov Tiare v rafinovanom kokosovom oleji a pridaním prírodnej vône; 100% prírodný;

Použitie, aplikácie
Môže sa používať v krémoch, pleťových vodách, emulziách, olejových zmesiach, masážnych olejoch, maskách na vlasy, kondicionéroch, balzamoch, hydratačných krémoch, hydratačných a ochranných mliekach, vlasových a telových olejoch: oleje, mlieka, gély, penové kúpele, sprchové gély , ochranné a reštrukturalizačné maslo, rúž, balzam na pery, mydlá.

Posvätný olej Monoi

Monoï alebo voňavý olej je v polynézskom jazyku „posvätný olej“, tradičný produkt ostrovov v južnom Pacifiku. Domorodci ho nazývali kokosovým olejom, doňho namáčali charakteristický kvet súostrovia, Tiare.
Týmto postupom olej absorbuje všetky charakteristické zvláčňujúce a zvlhčovacie vlastnosti kvetu, ale aj zmyselnú vôňu, ktorá vnáša atmosféru a chuť exotických ostrovov.

Spôsob výroby: čerstvé kvety Tiaré (Gardenia) sa namočia do kokosového oleja, 12 kvetov na liter po dobu 12 týždňov, po príprave tradičnou metódou - extrakt z enfleurage, sa nechajú usadiť a potom sa prefiltrujú. Je obohatený o prídavok tohto vitamínu a prírodného parfumu Tiaré.

Geografický pôvod: Francúzska Polynézia

Zloženie (INCI):  cocos nucifera oil, gardenia tahitensis flower, parfum*, tocopherol,linalool**, limonene**, benzyl benzoate**, benzyl salicylate**
* parfém obsahuje iba prírodné látky, bez syntetických prísad
** prírodné zložky obsiahnuté v parfume

Vlastnosti Monoi de tahiti oleja

výživný
zvlhčujúci, zmäkčujúci
chráni pokožku pred škodlivými účinkami životného prostredia
zlepšuje pevnosť pokožky
dodáva pokožke zamatovosť, pružnosť
prekonáva príznaky starnutia
chráni, skrášľuje a zosvetľuje vlasy

Aplikácie v kozmetike
pre všetky typy pleti, najmä pre suchú
pleťové výživné a regeneračné krémy
olupovanie, popraskaná pokožka
pre nepružnú, ochabnutú pokožku
na ošetrenie a regeneráciu vlasov po chemických zásahoch
kučeravé, polámané vlasy
prípravky pred a po opaľovaní
na vlastnú päsť, na pokožku, na vlasy
do krémov a emulzií ako prísada do prípravkov
ako zábal na vlasy
na masáž

Skladovanie: na chladnom mieste, chránené pred svetlom

Bezpečnostné údaje: na vonkajšie použitie






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien