logo template4

Lanolín na výrobu kozmetiky

Cena 4.49
Dostupnosť: na sklade
hmotnosť:
40g 0.000
1kg 60.500
Kód produktu: M-1199
Výrobca: MAYAM
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

Lanolín na výrobu kozmetiky, MAYAM

 
Má silné zvláčňujúce vlastnosti, redukuje TEWL, chráni a opravuje suchú, šupinatú alebo poškodenú pokožku. Prirodzene posilňuje funkciu bariéry pokožky, môže byť použitý v rôznych aplikáciách.
 
Aj keď je lanolín materiálom pochádzajúcim zo zvieraťa, nemá na zviera žiadny negatívny vplyv ani poškodenie. Pravidelné vyberanie ovčieho rúna je v skutočnosti nevyhnutnou súčasťou udržania zdravia a pohody zvieraťa.
 
Lanolín má dlhú históriu bezpečného použitia v osobnej starostlivosti. Štúdie preukázali, že lanolín je šetrný aj k tým najcitlivejším typom pokožky.
 
Organoleptické vlastnosti: voskovitá polotuhá pasta, zlatožltá, mierne špecifická vôňa
 
INCI: adeps lanae anhydricus
 

Vlastnosti Lanolínu

1. účinná biomimetická zložka
2. vynikajúci zmäkčovač a zvlhčovač
3. vyživujúce a upokojujúce účinkyy
4. zmiernuje začervenanie
5. je ľahko absorbovaný pokožkou
6. vyhladzuje a zjemňuje pokožku
7. znižuje transepidermálnu stratu vody (TEWL'
8. bohatý na ceramidy
9. hygroskopický (priťahuje vodu zo vzduchu)
10. hydroskopický (viaže veľké množstvo vody)
 

Aplikácie, použitie Lanolínu

oprava bariéry, ochrana pokožky, úprava, zvlhčenie a supertučné formulácie
zvlášť pre suchú, šupinatú, dehydratovanú, zhoršenú pokožku, pokožku ovplyvnenú stresom životného prostredia
dávkovanie 1-100%
ako prísada do krémov, emulzií, mastí, balzamov, mastí, pokožky, kozmetika na slnku, rúžov
v emulziách sa pridáva do tukovej fázy, je tiež stabilizátorom vo V / V emulziách
topí sa pri cca. 40 ° C
 
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom
 
Upozornenia: nepožívajte, uchovávajte mimo dosahu detí; kozmetické použitie

 






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien