logo template4

Kyselina laktobiónová, prášok

vyberte veľkosť:
5 g 3.490
10 g 6.900
25 g 13.900
50 g 26.900
Kód produktu: e 1114
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
3.49
ks

Kyselina laktobiónová, prášok

Kyselina laktobiónová je kyselina získavaná z laktózy. Je to kyselina PHA, to znamená nová generácia mierne pôsobiacich hydroxylových kyselín. Najčastejšie sa používa na starostlivosť o citlivú a problematickú pokožku.
Kyseliny PHA, ktoré si zachovávajú vlastnosti a vlastnosti charakteristické pre AHA kyseliny, ale sú oveľa šetrnejšie a nespôsobujú podráždenie, pálenie ani začervenanie pokožky. Kyseliny PHA majú navyše antioxidačné vlastnosti.
Dávkovanie
1 - 10% hotového výrobku
Ako používať kyselinu laktobiónovú?
Obohaťte hotovú kozmetiku alebo ju pridajte do kozmetiky - Zmiešajte kyselinu laktobiónovú s kyselinou hyalurónovou v sére pre starostlivosť o citlivú pokožku. Vyskúšajte kyselinu laktobiónovú ako prísadu do svojho krému alebo krémového základu. Kombinujte s hydrosolom v toniku na každodennú starostlivosť o pleť.

Kyselina laktobiónová - kozmetické vlastnosti
Kyselina laktobiónová podporuje prevenciu zalomenia kapilár. Má dva účinky na cievy: posilňuje a znižuje viditeľnosť rozšírených kapilár.
Najčastejšie sa používa na starostlivosť o citlivú a problematickú pokožku.
Kyselina laktobiónová podporuje tvorbu kolagénu a elastínu, posilňuje opravné mechanizmy pokožky, redukuje vrásky a vďaka silnému antioxidačnému účinku chráni pokožku pred voľnými radikálmi. Okrem toho silne zvlhčuje, zosvetľuje sfarbenie a stimuluje proces obnovy buniek.
Pretože je známa svojimi upokojujúcimi a protizačervenávacími vlastnosťami, môže sa použiť po dráždivých peelingoch, ako aj na pokožku s ružovkou, akné alebo na pokožku s hyperkeratózou.

Uchovávajte tesne uzavreté, pri izbovej teplote, mimo dosahu zdrojov tepla a svetla, mimo dosahu detí.
Neprekračujte odporúčanú maximálnu koncentráciu.

INCI: Lactobionic acid

Biely kryštalický prášok
Rozpustnosť : rozpustná vo vode
Čistá kvalita, obsah kyseliny laktobiónovej nad 99,5%
Odporúčaná koncentrácia 1 - 10%
Skladovanie Skladujte dobre uzavreté, pri izbovej teplote, mimo zdrojov tepla a svetla, mimo dosahu detí.
Tvár
Kyselina laktobiónová sa na tvár používa ako prísada do kozmetiky pre citlivú, vaskulárnu, akné a zrelú pleť - masky, séra, krémy, čistiace gély, toniká.
Používa sa v antioxidačných zmesiach.
Telo
Môže sa používať v prípravkoch na perifolikulárnu keratózu.
Slúži ako zložka regulujúca pH kozmetiky - znižuje hodnotu pH.
Používa sa v kozmetike po opaľovaní.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien