logo template4

Kyselina hyalurónová LMW do kozmetiky

hmotnosť:
1g 6.900
10g 39.000
Kód produktu: f 1100
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
6.90
Pôvodná cena 7.67, Zľava 10 %
ks

Čistá kyselina hyalurónová LMW 

Hyaluornát sodný / kyselina hyalurónová je nesmierne dôležitým faktorom v hydratácií vašej pleti. V kozmetike je častokrát zastúpená, vyznačuje sa vhodnosťou pre rôzne typy pletí, podnebia a prostredia. Typ LMW sa vyznačuje rýchlo hydratáciou, skvelými absorpčnými schopnosťami a trvalým účinkom na vlhkosť. Podľa doterajších testov je hyaluronát sodný látkou, ktorá aj pri najnižšej relatívnej vlhkosti má najvyššiu absorpčnú schopnosť.

Čistá kyselina hyalurónová s nízkou molekulovou hmotnosťou (LMW) bez konzervačných látok. V kombinácii s destilovanou vodou alebo hydrolátom vytvára vysoko zvlhčujúce aktívne sérum so širokou škálou aplikácií.  Hlavná akcia:
viditeľne spevňuje pokožku
vypĺňa vrásky
hlboko zvlhčuje pokožku a vlasy
Množstvo prirodzene sa vyskytujúcej kyseliny hyalurónovej v pokožke klesá v dôsledku procesu starnutia, ktorý sa prejavuje progresívnym ochabovaním. Vonkajšia aplikácia kyseliny hyalurónovej vyrovná úroveň vlhkosti pokožky.
 
Nízka molekulová hmotnosť (LMW) má schopnosť preniknúť do stratum corneum, udržuje vysokú hladinu vlhkosti, čo vedie k výraznému zlepšeniu pevnosti pokožky. Stáva sa mäkkou na dotyk a vyhladenou a vrásky sú menej viditeľné. Tento účinok pretrváva aj po ukončení liečby kyselinou hyalurónovou.
Kyselina hyalurónová je vhodná pre všetky typy pleti, vrátane mastnej a aknóznej. Vhodné na starostlivosť o pokožku: citlivá, postihnutá ekzémami, psoriázou a náchylná na celulitídu a strie.
Má veľmi priaznivý vplyv na stav vlasov - hlboko zvlhčuje suché a poškodené vlasy, zlepšuje ich hladkosť a znižuje lámavosť.
Použitie kyseliny hyalurónovej má veľmi pozitívny vplyv na absorpciu účinných látok z inej kozmetiky pokožkou.
 
Odporúčané množstvo: 0,5 g prášku kyseliny hyalurónovej rozpustite v 50 ml destilovanej vody alebo hydrolátu (pri izbovej teplote), aby ste získali 1% roztok kyseliny hyalurónovej vo forme číreho gélu. Prášok by sa mal úplne rozpustiť. Na získanie roztoku s inou koncentráciou stačí upraviť množstvo vody. Malo by sa pamätať na to, že roztok vhodný na pokožku by sa nemal pripravovať s vodou s objemom menším ako 35 ml / 1 g. Takto získaný roztok sa môže použiť samotný priamo na pokožku alebo ako prísada zvyšujúca účinky iných kozmetických prípravkov, napr. krémy, séra, šampóny a balzamy.  Výsledný roztok je bez konzervačných látok, preto sa odporúča ho schladiť a spotrebovať do niekoľkých dní.
bezpečnosť:
100% biotechnologická kyselina hyalurónová bez konzervačných látok.
Kyselina hyalurónová nie je pílingovou kyselinou, preto nevyžaduje nadpriemernú ochranu pred slnkom.
Pred použitím sa odporúča vykonať alergický test na malom fragmente kože!

Hyaluronát sodný typu LMW je nízkomolekulárny.
Rozsah molekulovej hmotnosti: 10 kDa ~ 200 kDa

INCI: sodium hyaluronate

Organoleptické vlastnosti: biely prášok bez zápachu


vlastnosti:
1. zvlhčovač s vysokým účinkom, ktorý má postupné odznenie. 
2. pleti poskytuje dlhotrvajúci prospešný dopad na jej hyydratáciu. 
3. môže zabrániť odparovaniu vlhkosti z pokožky.
4. účinkuje na obnovu pružnosti pokožky a utlmuje odlupovanie pokožky. 
5. napomáha udržiavať adekvátnu vlhkosť pleti a vlasov.
6. je vhodná pre všetky typy pleti aj počas rôznych ročných období.
7. z drsnej pokožky vám pomôže spraviť jemnú.
8. má regeneračné a opravné dopady na poškodenú pokožku. 
9. pleti dodáva potrebné živyny. 
10. pri dlhodobom používaní je pokožka pevnejšia.
11. pokožka ostáva hebká a leská.
12. využívaná aj pre jej zahusťovacie a stabilizačné vlastnosti v kozmetike.

Aplikácie, použitie:
A. využíva sa v širokej škále kozmetických výrobkov.
B. najčastejšie ju nájdete v krémoch, sérach, pleťových vodách, make-upe, emulziach, géloch alebo pri dennej starostlivosti o pleť.
C. vhodné dávkovanie: 0,1 - 1%.
D. rozpustiteľná vo vode.
E. nepridáva sa pri viac ako 40 ° C, v emulziách pridajte až do studenej fázy.
F. nepoužívať ho v kombinácií s katiónmi konzervačných látok alebo povrchovo aktívnymi zlúčeninami. 
H. hyalurónové kyseliny sa používajú aj v kombináciach rôznych molekulových hmotností, dosiahnu sa tým synergické / spolupracujúce účinky. 

Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom.

Upozornenia: Nepožívajte, uchovávajte mimo dosahu detí; iba na kozmetické použitie.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien