logo template4

KVETINOVÝ VOSK JASMÍNOVÝ SAMBAC 10 g

Cena 5.90
Dostupnosť: na sklade u dodávateľa
Kód produktu: a 1265
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

KVETINOVÝ VOSK JASMÍNOVÝ SAMBAC

Tento prírodný kvetinový vosk, ktorý pochádza z Indie, prináša v starostlivosti konzistenciu, zvláčnenie a zvlhčujúcu silu a zvyšuje ich pomocou bohatej a opojnej vône kvetov jasmínu sambac. Zmyslová a orientálna evokácia, dokonalá v krémoch, balzamoch, ale aj prírodných sviečkach ... Skutočná pozvánka na cestu!

Jasmínový sambac je v Indonézii veľmi populárny. Filipínske súostrovie vytýčilo za znak, pretože na národnej vlajke môžete vidieť výkvet "Sampagita" , miestne meno jazmínu sambac. V Manile sa z kvetov tejto odrody jazmínu vyrábajú vonné náhrdelníky, ktoré sa predávajú na ulici. V Malajzii si ženy predtým, ako si umyjú tváre, namočia kvety do vody. Nechajú tiež kvety jasmínu sambac macerovať na kokosovom oleji a týmto veľmi voňavým macerátom pokryjú telo a vlasy . Kvet jasmínového sambaku je výnimočná kvetina, ktorá poskytuje vzácny a nenapodobiteľný parfém, ktorý široko používajú najväčší parfuméri. Jeho vôňa je jemnejšia, sladšia a ľahšia ako Jasminum grandiflorum. Kvetinové tóny pripomínajúce orgován alebo konvalinku sa miešajú s mocnými a veľmi rafinovanými zelenými a práškovými vôňami .

Kvetinové vosky sa získavajú pri výrobe absolútnych látok a koncentrujú sa voskové a olejovité zlúčeniny kvetu, ako sú mastné estery, mastné alkoholy, fytosteroly ..., pričom sa zachovávajú niektoré aromatické zlúčeniny kvetu, ktoré im dodávajú charakteristický zápach. Kvetinové vosky sú preto veľmi zaujímavé na to, aby vašim kozmetickým výrobkom priniesli luxusné voňavé tóny a zároveň hrali úlohu textúry a zmäkčovadla .

Organoleptické vlastnosti

- Vzhľad : Mäkký tuhý vosk, dodávaný v nepravidelných kúskoch,
- Farba : oranžovo-hnedá.
Zápach : Charakteristický pre jazmín Sambac, kvetinové a silné, bohaté a exotické tóny.

Podmienky skladovania
Skladujte pri izbovej teplote mimo vlhkosti a svetla. Po použití nádobu dobre uzavrite.

ČUCHOVÝ POPIS

Vôňa bieleho kvetu veľmi jemná, mohutná a exotická , so sladkými zelenými tónmi a mierne práškovou farbou . Jasmínový vosk sambac má príjemnú a solárnu vôňu , ktorú ocenia najmä v starostlivosti o telo, vlasy, ruky ... Tieto kvetinové a rafinované tóny sú veľmi populárne aj v parfumérii .

 

VLASTNOSTI

  • Vonný prostriedok: vnáša do kozmetických prípravkov jemné tóny jazmínu
  • Textúra a dotykový prostriedok : dodáva telu kozmetické prípravky a poskytuje pokožke bohatý a krémový zvláčňujúci účinok
  • Ochranný a zabraňuje dehydratácii : bohatý na estery mastných kyselín, mastné kyseliny a fytosteroly, jazmínový vosk zanecháva na pokožke jemný film a zabraňuje jej dehydratácii.
 

POUŽÍVA SA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:
  • Balzamy
  • Krémy a mlieka: ideálne na jemné prevoňanie vašich emulzií pri súčasnom zvýšení ich ochrannej sily
  • Prírodné sviečky
  • Tuhé parfumy
 

NIEKOĽKO NÁPADOV

  • Parfumované telové mlieko
  • Starostlivosť o suchú a zrelú pokožku
  • Výživná maska ​​na vlasy
  • Orientálna pevná vôňa
  • Vonná sviečka
 

SYNERGIE

  • Citrusové vrchné tóny: bergamot, mandarínka, grapefruit ...
  • Kvetinové poznámky: Ylang - ylang, Neroli, ruža, pelargónia, tuberóza, jazmín grandiflorum ...
  • Jantárové základné tóny: peruánsky balzam, vanilka, benzoín ...
  • Základné drevité noty: santalové drevo, Amyris, céder, gaiacké drevo ...
- Uchovávajte mimo dosahu detí, neprehĺtajte, vyhýbajte sa kontaktu s očami.
- Pri manipulácii s roztaveným voskom buďte opatrní, aby ste sa nespálili.
- Prírodná zlúčenina potenciálne prítomná v tomto vosku môže predstavovať riziko alergie u určitých citlivých osôb, ak je vosk začlenený do kozmetického prostriedku (podľa 7. zmeny a doplnenia Európskej smernice o kozmetických výrobkoch (2003/15 / ES). ): linalool, benzylalkohol a v menšej miere benzylbenzoát, benzylsalicylát.
- Spravidla vždy urobte aplikačný test svojho prípravku v záhybe lakťa, najmenej 48 hodín pred použitím.
dávkovanie 1 AŽ 30%
z celkovej hmotnosti vášho prípravku
teplota topenia 50 AŽ 55 ° C
NEROZPUSTNÝ VO VODE
ROZPUSTNÝ V OLEJI - Rozpustiť v horúcej olejovej fáze
Vosk rozpustite v dvojitom kotli s ostatnými zložkami olejovej fázy.

TYPICKÉ DÁVKY

  • V balzamoch a tyčinkách : 1 až 10% (z celkovej hmotnosti vášho prípravku) alebo ešte viac, ktoré sa majú pridať do olejovej fázy
  • V emulziách (krémoch) : 1 až 3% (z celkovej hmotnosti vášho prípravku), ktoré sa majú pridať do olejovej fázy
  • V olejových alebo tuhých parfémoch : 5 až 30% (z celkovej hmotnosti vášho prípravku)
  • Vo sviečkach : 5 až 20% (z celkovej hmotnosti vášho prípravku)

SPOJENIA

  • Ako jediný vosk zmiešaný s olejmi a maslami vytvára balzamy a masti.
  • V kombinácii s emulgátorom : pridanie malého množstva (1 - 3%) vosku do emulzie ho zahustí a zvýši jeho stabilitu a schopnosť tvoriť film.
  • V spojení s jasmínom sambac absolútom pre intenzívnu vôňu jazmínu.
  • V spojení s inými kvetinovými voskami , absolutmi a / alebo éterickými olejmi a olejmi / maslami, ktoré tvoria vaše pevné parfumy.
  • V kombinácii so sójovým voskom v sviečkach.
 





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien