logo template4

KVETINOVÝ VOSK JASMINE GRANDIFLORUM 10g

Cena 4.90
Dostupnosť: na sklade u dodávateľa
Kód produktu: a 1264
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

KVETINOVÝ VOSK JASMINE GRANDIFLORUM

Tento vosk extrahovaný z kvetov Jasmine grandiflorum z Egypta je božský pre parfémové balzamy a krémy alebo pre vytvorenie pevných parfumov poskytnutím nádherných kvetinových, opulentných a hrejivých tónov. Tento vosk, ktorý je bohatý na prírodné mastné estery kvetov, dodáva mäkkosť a zvlhčovacie vlastnosti „domácim“ kozmetickým ošetreniam.

Pôvodom z Perzie a Kašmíru , jazmín kvet sa nazýva "kráľovná noci", pretože jeho vôňu cítiť akonáhle slnko zapadá. Biela alebo mierne sfarbená a jej opojná vôňa symbolizuje nádej, šťastie a lásku po celé tisícročia . Jasmín je navyše mnohými ázijskými populáciami považovaná za pomoc pri duchovnom povznesení, ale tiež ako liek (pomáha v boji proti stresu, na upokojenie napätia, na reguláciu emócií, na vyváženie psychosféry). Jazmín je vzácna surovina , ktorá sa považuje za Kvetinu, pretože jeho vôňa je bohatá, komplexná a podmanivá.. Jasmine grandiflorum sa dnes pestuje hlavne v Egypte, kde zberatelia zbierajú jeho jemné kvety ručne pri východe slnka, aby sa zachovala jeho intenzívna vôňa. 
Jasmín, ktorý sa široko používa v parfumérii, tvorí srdce mnohých prestížnych parfumov, zvyčajne v harmónii s ružou, kde prináša kvetinové, ovocné a púdrové tóny . Kvetinové vosky sa získavajú pri výrobe absolútnych látok a koncentrujú sa voskové a olejovité zlúčeniny kvetu, ako sú mastné estery, mastné alkoholy, fytosteroly ..., pričom sa zachovávajú niektoré aromatické zlúčeniny kvetu, ktoré im dodávajú charakteristický zápach. Kvetinové vosky sú preto veľmi zaujímavé na to, aby vašim kozmetickým výrobkom priniesli luxusné voňavé tóny a zároveň hrali úlohu textúry a zmäkčovadla 

Organoleptické vlastnosti

- Vzhľad : Mäkký tuhý vosk
- Farba : Oranžovo hnedá
- Zápach : Charakteristický pre Jasmine grandiflorum, kvetinové, silné, bohaté a exotické tóny.

Podmienky skladovania
Skladujte pri izbovej teplote mimo vlhkosti a svetla. Po použití nádobu dobre uzavrite.
- Uchovávajte mimo dosahu detí, neprehĺtajte, vyhýbajte sa kontaktu s očami.
- Pri manipulácii s roztaveným voskom buďte opatrní, aby ste sa nespálili.
- Prírodná zlúčenina potenciálne prítomná v tomto vosku môže predstavovať riziko alergie u určitých citlivých osôb, ak je vosk zabudovaný do kozmetického prostriedku (podľa 7. zmeny a doplnenia Európskej smernice o kozmetických výrobkoch (2003/15 / ES). ): benzylbenzoát, linalool, eugenol a v menšej miere benzylalkohol (E) -izoeugenol.
- Spravidla vždy urobte aplikačný test svojho prípravku v záhybe lakťa, najmenej 48 hodín pred použitím.

ČUCHOVÝ POPIS

Vôňa bielych kvetov, mohutná a opojná , ovocná a mierne živočíšna a prášková . Vosk Jasmine grandiflorum má bohatú a zmyselnú vôňu , ktorú ocenia najmä pri starostlivosti o telo, vlasy, ruky, ... Tieto uhrančivé a rafinované poznámky sú ideálne na vytvorenie pevných parfumov alebo voňavých balzamov.

 

VLASTNOSTI

  • Vonný prostriedok: vnáša do kozmetických prípravkov opojné tóny jazmínu
  • Textúra a dotykový prostriedok :  kozmetické prípravky a poskytuje pokožke bohatý a krémový zvláčňujúci účinok
  • Ochranný a zabraňuje dehydratácii : bohatý na estery mastných kyselín, mastné kyseliny a fytosteroly, jazmínový vosk zanecháva na pokožke jemný film a zabraňuje jej dehydratácii.
 

POUŽÍVA SA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:
  • Balzamy
  • Krémy a mlieka: ideálne na jemné prevoňanie vašich emulzií pri súčasnom zvýšení ich ochrannej sily
  • Prírodné sviečky
  • Tuhé parfumy
 

NIEKOĽKO NÁPADOV

  • Výživný voňavý telový balzam
  • Vonný krém na ruky
  • Ochranný balzam na vlasy pre suché vlasy
  • Zmyselná tuhá vôňa
  • Vonná sviečka
 

SYNERGIE

  • Citrusové vrchné tóny: bergamot, mandarínka, grapefruit ...
  • Kvetinové poznámky: Ylang - ylang, Neroli, ruža, pelargónia, tuberóza, jasmínový sambac ...
  • Jantárové základné tóny: peruánsky balzam, vanilka, benzoín ...
  • Základné drevité noty: santalové drevo, Amyris, céder, gaiacké drevo ...
  • Absolút jasmín grandiflorum pre intenzívnu vôňu jazmínu.
dávkovanie 1 AŽ 30%
z celkovej hmotnosti vášho prípravku
teplota topenia 54 AŽ 59 ° C
NEROZPUSTNÝ VO VODE
ROZPUSTNÝ V OLEJI - Rozpustiť v horúcej olejovej fáze
Vosk rozpustite v dvojitom kotli s ostatnými zložkami olejovej fázy.

TYPICKÉ DÁVKY

  • V balzamoch a tyčinkách : 1 až 10% (z celkovej hmotnosti vášho prípravku) alebo ešte viac, ktoré sa majú pridať do olejovej fázy
  • V emulziách (krémoch) : 1 až 3% (z celkovej hmotnosti vášho prípravku), ktoré sa majú pridať do olejovej fázy  
  • V olejových alebo tuhých parfémoch : 5 až 30% (z celkovej hmotnosti vášho prípravku)
  • Vo sviečkach : 5 až 20% (z celkovej hmotnosti vášho prípravku)

SPOJENIA

  • Ako jediný vosk zmiešaný s olejmi a maslami vytvára balzamy a masti.
  • V kombinácii s emulgátorom : pridanie malého množstva (1 - 3%) vosku do emulzie ho zahustí a zvýši jeho stabilitu a schopnosť tvoriť film.
  • V spojení s jasmínom sambac absolút pre intenzívnu vôňu jazmínu.
  • V spojení s inými kvetinovými voskami , absolutmi a / alebo éterickými olejmi a olejmi / maslami, ktoré tvoria vaše pevné parfumy.
  • V kombinácii so sójovým voskom alebo včelím voskom v sviečkach.





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien