logo template4

Kakaové hroty / drvené bôby BIO Criollo

vyberte množstvo:
100 g 5.900
250 g 13.900
Kód produktu: vds 044589
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 4.92
5.90
ks

Kakaové hroty / drvené bôby BIO Criollo

Naše organické kakaové hroty sú najvyššej kvality a patria do odrody Criollo, ktorá je známa ako „Kráľovná kakaa“. Predpokladá sa, že kakaovník sa v Strednej Amerike používal už okolo roku 1100 pred Kristom, hoci rastlina pravdepodobne pôvodne pochádza z Južnej Ameriky. V 18. storočí prírodovedec von Linné nazval kakaovník „jedlom bohov“.

Kakao je už dlho známe a obľúbené ako afrodiziakum – ale aj klasika môže byť objavená nanovo, napríklad s organickými kakaovými hrotmi Criollo! Fermentované, sušené, ošúpané a na malé kúsky nalámané kakaové bôby Criollo sú ideálne pre všetkých, ktorí milujú pôžitok z čistého kakaa. Plné a intenzívne sú ideálne na zjemnenie müsli, cappuccina a smoothies a ako prísada do pečenia. A keďže organické kakaové hroty Criollo sú plné cenných živín, sú aj naozaj zdravé.

Tieto kakaové kúsky obsahujú:

Vitamíny ako vitamín E, niektoré vitamíny B a beta-karotén.
Minerály ako železo, vápnik a horčík
Sekundárne rastlinné látky ako flavonoidy, vláknina, antioxidanty, anandamid a tryptofán, ako aj fenyletylamín

Na výrobu našich surových kakaových bôbov sa kakaové bôby jednoducho sušia, ošúpu a nasekajú pri teplotách surovej stravy. Tým sa zachová prirodzená aróma fazule.

Surové kakaové kúsky si môžete denne vychutnať v jogurtoch, müsli alebo jednoducho ako snack.

Vlastnosti v detaile
• ošúpané, nalámané kakaové bôby
• ideálne na zahryznutie medzi jedlami
• Odroda Criollo
• Kvalita surovej stravy
• čisto rastlinné

100% surové organické kakaové hroty (Theobroma cacao).

Ekologické poľnohospodárstvo. Pôvod: Peru

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 2529 kj / 612,9 kcal, tuk 55,2 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 34,2 g), sacharidy 8,04 g (z toho cukor 1,7 g), bielkoviny 13,61 g, soľ 0,06 g.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien