logo template4

Jojobový olej Bio, panenský

hmotnosť:
50ml 0.000
250ml 22.500
1000 mlna objednávku 88.000
Kód produktu: M-1059
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 4.92
5.90
ks

Panenský jojobový Bio olej MAYAM

Jojobový olej je v skutočnosti nezmýdelniteľný bohatý tekutý vosk, ľahko preniká do pokožky a znižuje transepidermálnu stratu vody vytvorením ochranného filmu, pomáha regulovať kožný maz, ktorý sa odporúča na všetky typy pleti a starostlivosť o vlasy.

Výroba: lisovaná za studena.

Použitie, aplikácie
Veľmi sa podobá prírodnému mazu, nezanáša póry a poskytuje vynikajúci neokluzívny, nemastný hydratačný a ochranný film. Má veľkú roztierateľnosť, hlboko sa vstrebáva do pokožky.
Vhodný pre všetky typy pleti, starostlivosť o tvár, starostlivosť o telo, starostlivosť o vlasy, všetky typy pleti, najmä mastné a kombinácie pletí, všetky typy vlasov, líčidlá.

Jojobový olej ako taký

Olej extrahovaný zo semien je vlastne tekutý vosk, ktorý je podobný ľudskému mazu/tuku a veľmi sa líši od bežných rastlinných olejov. Obsahuje špeciálne mastné kyseliny a podobne zaujímavým spôsobom prenikajú do pokožky, konkrétne cez vlasové folikuly, takže ich neupcháva a mieša sa s kožným mazom tak, aby pokožke umožňoval dýchanie a vytvára tak neblokovaciu vrstvu.

Zaujímavý je jeho profil mastných kyselín (kyselina gadolínová, kyselina eruková, kyselina nevronová), ktorý obsahuje pozoruhodné množstvo polyfenolov, z ktorých mu triesloviny dodávajú po aplikácii na pokožku pocit sucha. Zdá sa, že existuje rozpor medzi týmito konceptmi, ale jojobový olej je suchý olej.

Iné názvy: zlatá jojoba, jojobový vosk

Spôsob výroby: získava sa lisovaním za studena zo semien

Geografický pôvod: Mexiko

Kvalita: prírodný, organický produkt certifikovaný spoločnosťou Ecocert Greenlife

Prítomný: číra, žltkastá kvapalina strednej hustoty s charakteristickým zápachom

Na pokožke: rýchlo sa vstrebáva, zanecháva suchý pocit, nekomedogénny. *
* Komedogénnu vlastnosť nie je možné zmerať alebo vedecky zistiť. Olej, ktorý je komedogénom, môže dočasne upchať póry, ale nemusí nevyhnutne vytvárať akné, čierne bodky a akné u každého človeka. Tí, ktorých pokožka je náchylná na akné, nepoužívajú samotný komedogénny olej, samotné emulzie alebo zmesi ďalších prísad.

Zloženie (INCI): simmondsia chinensis seed oil* 
* 100% zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva.
Prírodná, organická (bio) kozmetika, certifikovaná spoločnosťou Ecocert Greenlife, v súlade so štandardom ECOCERT.

Vlastnosti jojobového oleja

má ochranný účinok na hydrolipidovú vrstvu pokožky
chráni pokožku pred dehydratáciou
má zvláčňujúci účinok a vyživuje pokožku do hĺbky
pomáha udržiavať pružnosť pokožky
reguluje produkciu kožného mazu
robí pokožku zamatovo hebkou, vyhladzuje pokožku
podporuje prenikanie ďalších účinných látok do pokožky

V čom ti môže pomôcť jojobový olej ?
vhodný pre všetky typy pleti, vlasov a nechtov
v starostlivosti o mastnú, zmiešanú, normálnu alebo suchú pokožku
pri zlepšovaní stavu suchej, dehydratovanej a neživej pokožky
v starostlivosti o citlivú, krehkú, jemnú pokožku, dokonca aj u malých detí
pri udržiavaní pružnosti a pevnosti pokožky
pri redukcii vrások, spomalení starnutia pokožky
pri regenerácii podráždenej pokožky pri ekzémoch, psoriáze a dermatitíde
pri starostlivosti o pokožku tváre okolo očí
pri formulovaní mejkapových prípravkov
vyživuje a vyrovnáva pokožku hlavy
pri skrášľovaní a vyhladzovaní vlasov, v starostlivosti o krehké, suché, poškodené vlasy

Ako sa používa jojobový olej v kozmetike

tento výrobok sa môže používať samostatne, priamo na pokožku a vlasy
sa dá samostatne použiť na pleť ako odličovač, starostlivosť o pleť, aj po odstránení chĺpkov a holení
v kombinácii s inými rastlinnými olejmi a éterickými olejmi na masáž tela a tváre
ako prísada do kozmetických prostriedkov: krémy, pleťové vody, séra, telové mlieka, telové maslá
ako základ pre výrobky na podráždenú pokožku s ekzémami, psoriázou, najmä pre svoju podobnosť s ľudským mazom
bez riedenia alebo zriedené špeciálnymi olejmi na starostlivosť o nechty a kutikuly
ak sa používa na vlasy samotné alebo ako prísada do masky, vlasového krému, vlasového krému, vlasového kondicionéra, séra na vlasy
v olejových parfumoch ako základový olej
ako základ uľahčuje aplikáciu aktívnych zložiek ďalších zložiek na pokožku

Špeciálne synergie jojobového oleja
olej z čierneho kmínu zmiešaný s éterickým olejom z čajovníka a fragonia, pre mastnú pleť náchylnú na akné
s tamanu olejom a schisandra extraktom, na rôzne kožné ochorenia
bisabolol a vitamín E po odstránení chĺpkov alebo holení
zmiešané s ricínovým, avokádovým a kokosovým olejom na vyživenie a posilnenie vlasov
zmiešané s oreganom a mätovým éterickým olejom pre problematickú pokožku hlavy
s vanilkovým olejom a grapefruitovým éterickým olejom nevyhnutným pre masáže tela
zmiešané s macerátom okvetných lístkov ruží a extraktom z acmely na masáž tváre
Skladovanie: keďže je to olej odolný voči oxidácii, môže byť skladovaný pri izbovej teplote, najlepšie do 25 ° C, chránený pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje: na kozmetické použitie






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien