logo template4

Jazmínový vosk do domácej kozmetiky

Cena 4.99
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: M-1310
Výrobca: MAYAM
: 24 mesiacov
ks

Jazmínový vosk do domácej kozmetiky 10g MAYAM

 
Pevný, voňavý kvetinový vosk pochádzajúci z výroby absolútneho jasmínu, s bohatou, exotickou, sladkou vôňou.
 
INCI: jasminum grandiflorum flower wax
 
Vlastnosti Jazmínového vosku:
dodajte kozmetickým výrobkom zvláčnenie, vôňu a farbu
teplota topenia: cca. 60 ° C
látka zvyšujúca viskozitu, filmogénna
textúra pre masti, balzamy a krémy
stabilizátor emulzie
 

Aplikácie, použitie Jazmínového vosku

krémy, balzamy, telové maslá, ochranné krémy, pleťové vody, mydlá, sviečky, tuhé parfumy
ohrejte aby sa roztopil.
pridávať počas olejovej fázy emulzií
odporúčané dávkovanie do 10% v krémoch, balzamoch, pleťových vodách, bezvodých formuláciách
v tuhých parfumoch do 30%, v aromatických sviečkach do 20%, MP mydlá do 5%
 
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom
 
Upozornenia: kozmetické použitie

 






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien