logo template4

Granátové jablko olej BIO

Cena 3.79
Dostupnosť: na sklade
hmotnosť:
10ml 0.000
100ml 32.200
Kód produktu: M-1067
Výrobca: MAYAM
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

BIO Olej z Granátového jablka MAYAM

 
S vysokým obsahom polyfenolov, sterolov a Punicic kyseliny je olej z granátového jablka cenený pre svoju pozoruhodnú schopnosť vyživovať, regenerovať a chrániť pokožku, pomáha posilňovať vyzrievanie, pružnosť, pevnosť a integritu.
 
Produkcia: ekologická extrakcia CO2 zo semien, stabilizovaná antioxidantom rozmarínu
 
Použitie, aplikácie
Vhodný na použitie v produktoch proti starnutiu a na podporu vyzretej pokožky, ako sú krémy, pleťové vody, olejové zmesi a séra. Dobrá voľba aj pre suché, poškodené a problémové typy pleti.
Odporúčaná dávka: do 10%
 

Granátové jablko ako také

Granátové jablko je známe pre svoje výnimočné vlastnosti. Rovnako cenný je olej extrahovaný z jeho semien, bohatý na antioxidanty, polyfenoly, fytosteroly a vitamíny. Vďaka svojim všestranným prospešným vlastnostiam sa právom stal uznávanou a cenenou kozmetickou účinnou látkou.

Olej z granátového jablka obsahuje množstvo prvkov, ktoré sú v rastlinných olejoch používaných v kozmetike mimoriadne zriedkavé, napríklad kyselinu punovú, ktorá má podľa testov a vedeckých výskumov sľubný regeneračný účinok na úrovni tkanív, antimikrobiálny a protizápalový účinok, zlepšuje pružnosť pokožky .

Spôsob výroby: extrakciou CO2 zo semien
O ťažbe CO2: ekologická metóda bez znečistenia, vysoko kvalitný technologický proces s účinnosťou presahujúcou lisovanie. Táto metóda zaručuje maximálnu čistotu extraktu, prenos aktívnych zložiek rastliny bez poškodenia a bez úprav.

Vzhľad: žltkastá kvapalina s charakteristickým kyslým zápachom

Zloženie (INCI): punica granatum seed extract* and rosmarinus officinalis leaf extract*
* 100% zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva. Prírodná, organická (bio) kozmetika, certifikovaná spoločnosťou Ecocert Greenlife, v súlade so štandardom ECOCERT

Vlastnosti oleja z granátového jablka

silný antioxidant, znižuje škodlivé účinky oxidačných procesov
účinkom proti voľným radikálom, bojuje proti účinkom UV lúčov a faktoru životného prostredia
proti vráskam, zabraňuje predčasnému vráskaveniu a starnutiu
anti-age effect, pôsobí proti účinkom a prejavom starnutia
regeneračný, opravný účinok, stimuluje mechanizmy opravy pokožky
zmäkčovadlo, zmäkčovadlo, stimuluje množenie keratinocytov

Návrhy, aplikácie
akýkoľvek výrobok vhodný na pokožku tváre
na starostlivosť o pokožku tváre, krku, dekoltu a okolia očí
na starostlivosť o zrelú, vráskavú a zostarnutú pokožku
pomáha regenerovať pokožku mierne popálenú v dôsledku škodlivých vonkajších faktorov, ako je slnečné žiarenie alebo znečistené životné prostredie
na upokojenie a opravu podráždenej, začervenanej, popraskanej alebo depilovanej pokožky
na ošetrenie proti starnutiu
pre citlivú, reaktívnu pokožku

Ako sa používa  olej z granátového jablka v kozmetike

bohatý a koncentrovaný olej, ktorý sa väčšinou používa ako netradičný rastlinný olej, skôr ako kozmetický prostriedok
primiešajte kvapku do vašej dennej dávky krému
môže byť použitý v zmesi s inými rastlinnými olejmi alebo ako prísada do kozmetických prostriedkov, odporúčané dávkovanie je 1 - 10%
k emulgovanému produktu sa pridá do konečnej studenej fázy 
ako prísada do krémov a sér na starostlivosť o tvár a oči
ako prísada do krémov a balzamov na poškodenú pokožku
Skladovanie: na chladnom mieste, chránené pred svetlom

Bezpečnostné údaje: na kozmetické použitie






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien