logo template4

Glukonolaktón, prášok

vyberte veľkosť:
50 g 2.900
100 g 4.900
250 g 8.900
1000 gna objednávku 25.900
Kód produktu: e 1113
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 2.42
2.90
ks

Glukonolaktón, prášok

Glukonolaktón je prírodný antioxidant, má silné zvlhčovacie vlastnosti a urýchľuje regeneráciu buniek, spevňuje a čistí pokožku. Odporúča sa najmä na alergickú, ale aj citlivú a vaskulárnu pokožku.
Glukonolaktón je jedným zo zástupcov PHA (polyhydroxy) kyselín. Vyrába sa prírodnou fermentáciou kukuričných zŕn. PHA (polyhydroxy) kyseliny sa nazývajú nová generácia hydroxylových kyselín vďaka tomu, že majú vlastnosti a schopnosti charakteristické pre AHA kyseliny, ale pôsobia oveľa jemnejšie a navyše majú antioxidačné vlastnosti. Nespôsobujú začervenanie, olupovanie alebo pálenie.
Dávkovanie
5 - 15%

Ako používať glukonolaktón?
Obohaťte hotovú kozmetiku alebo pridajte do kozmetiky  - Zmiešajte glukonolaktón s kyselinou hyalurónovou v sére pre starostlivosť o citlivú pokožku. Vyskúšajte glukonolaktón ako prísadu do svojho krému alebo krémového základu. Kombinujte s hydrosolom v toniku na každodennú starostlivosť o pleť.

Vlastnosti glukonolaktónu
Glukonolaktón je prírodný antioxidant, má silné zvlhčovacie vlastnosti, urýchľuje regeneráciu buniek, spevňuje a čistí pokožku a veľmi pomáha pri znižovaní účinkov spálenia.
Odporúča sa najmä pre alergickú pokožku, ako aj pre citlivú a vaskulárnu pokožku. Používa sa tiež u ľudí s akné vulgaris, ružovkou, psoriázou a inými kožnými chorobami. Najmä vtedy, keď je obzvlášť dôležitý peelingový efekt, bez podráždenia alebo iných vedľajších účinkov.
Glukonolaktón výrazne znižuje drsnosť pokožky, upokojuje podráždenie, pomáha eliminovať zafarbenie akné a po opaľovaní (a dokonca zabraňuje ich tvorbe), znižuje viditeľnosť rozšírených krvných ciev.

Pri otváraní obalu a vkladaní produktu do kozmetiky nevdychujte prach. Používajte osobné ochranné prostriedky.
Uchovávajte tesne uzavreté, pri izbovej teplote, mimo dosahu zdrojov tepla a svetla, mimo dosahu detí.
Neprekračujte odporúčanú maximálnu koncentráciu.

INCI: Gluconolactone

Biely, kryštalický prášok, bez zápachu
Rozpustnosť Rozpustný vo vode
Kvalita Čistý, obsah glukonolaktónu nad 99%, potravinársky
Odporúčaná koncentrácia 1 - 15%
Hustota 0,7 - 1,0 g / cm3
pH (10% roztok) približne 3
Skladovanie Skladujte dobre uzavreté, pri izbovej teplote, mimo zdrojov tepla a svetla, mimo dosahu detí.

Tvár
Glukonolaktón slúži ako súčasť pílingovej, ale aj zvlhčovacej a upokojujúcej kozmetiky na starostlivosť o zrelú, na akné náchylnú, mastnú, matnú, citlivú, vaskulárnu, normálnu a suchú pokožku.
Používa sa ako prísada do chemického peelingu.
Môže sa používať v prípravkoch na perifolikulárnu keratózu.
Slúži ako zložka regulujúca pH kozmetiky - znižuje hodnotu pH.
Pridajte glukonolaktón do séra s vitamínom C, aby ste zvýšili jeho stabilitu.
Telo
Pridajte glukonolaktón do svojich receptov po opaľovaní.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien