logo template4

Frakcionovaný kokosový olej - na váhu

Cena 3.39
Dostupnosť: skladom +1
vyberte hmotnosť:
30 g 0.000
50 g 2.000
100 g 5.000
200 g 12.000
500 gna objednávku 29.000
Kód produktu: z SKU10643
Výrobca: sando´s
: 24 mesiacov
ks

Frakcionovaný kokosový olej - na váhu

 
Frakcionovaný kokosový olej sa vyrába procesom nazývaným frakcionácia. Frakcionácia sa používa na oddelenie rôznych druhov tukov, ktoré sa prirodzene vyskytujú v niektorých olejoch. Tento proces je možný z dôvodu rôznych teplôt topenia rôznych tukov. Napríklad kyselina laurová a mastné kyseliny s dlhým reťazcom majú vyššie teploty topenia ako kyselina kaprylová. Po ochladení preto tuhnú skôr. Frakcionácia kokosového oleja sa uskutočňuje zahrievaním oleja nad jeho teplotu topenia. Potom sa nechá vychladnúť a tuhá frakcia oleja sa oddelí od kvapaliny.
 
Frakcionovaný kokosový olej je zmäkčovadlo, ktoré zvláčňuje a hydratuje suchú pokožku a zvyšuje distribúciu éterického oleja. Na rozdiel od iných rastlinných nosných olejov frakcionovaný kokosový olej zanecháva pokožku hebkú a hebkú bez mastných zvyškov. Ľahko sa vstrebáva do pokožky a je rozpustný vo všetkých éterických olejoch. Pretože frakcionovaný kokosový olej je bezfarebný a bez zápachu, je ideálny na zmiešanie s éterickými olejmi, pretože zachováva svoju pôvodnú vôňu a výhody. Tento nosný olej je ideálny pre suchú alebo problémovú pokožku a poskytuje upokojujúcu topickú bariéru bez upchávania pórov.
Zloženie (INCI):
Caprylic / Capric Triglyceride (Medium Chain Triglyceride)





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien