logo template4

Čaga čaj so surovými kakaovými bôbmi, 24 filtračných vrecúšok

Výrobca: verde vita
Záručná doba:: uvedená na obale
Kód: zdr 37154034
Dostupnosť: na sklade
8.25 bez DPH
9.90 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Čaga čaj so surovými kakaovými bôbmi, 24 filtračných vrecúšok

- 100% prírodný produkt
- Obsahuje sušenú čagu zo Sibíri v Rusku
- Má silný imunostimulačný účinok
 
Huba Chaga má skutočne pôsobivý obsah antioxidantov. Čaga má nízky obsah kalórií, vysoký obsah vlákniny, neobsahuje tuk, cukor a sacharidy.
 
Užitočné vlastnosti čagy:
 
Prevencia rakoviny
Početné laboratórne štúdie ukázali, že Čaga má vplyv na potlačenie progresie rakovinových buniek.
 
Útržkovitá štúdia publikovaná vo „World Journal of Gastroenterology“ skúma účinky huby Chaga na bunky rakoviny pečene. Vedecký článok odhaľuje, že brezová huba zabraňuje rastu rakovinových buniek, vďaka čomu je huba prírodným prostriedkom na rakovinu pečene.
 
Silný stimulátor imunity
Huba Chaga má antivírusový účinok na ľudskú imunodeficienciu (HIV) typu 1. Chaga pôsobí priaznivo, pokiaľ ide o vírus hepatitídy C. Brezová huba sa používa aj ako zložka pri vývoji nových antivírusových liekov.
 
Bojujte so zápalovými procesmi
Huba Chaga je osvedčený produkt, ktorý bojuje proti zápalom. Konzumácia čagy znižuje zápal spôsobený ulceróznou kolitídou. Čaga pôsobí protizápalovo v hrubom čreve.
 
Užitočné vlastnosti kakaových bôbov:
 
Surové kakaové bôby sú nepostrádateľnou potravinou – neobsahujú cukor, ale obsahujú bielkoviny, tuky, sacharidy, vlákninu, železo, vápnik, horčík, vitamíny B, vitamín C a E a mnoho ďalších užitočných zložiek.
 
Kakaové bôby obsahujú viac ako 400 chuťových prísad.
 
V súčasnosti je známe, že kakao pôsobí na zlepšenie činnosti srdca, stimuluje tráviaci a nervový systém, zlepšuje činnosť obličiek a čriev.
 
Kakao sa používa na liečbu anémie, ľahkej únavy, horúčky, tuberkulózy, dny, obličkových kameňov. Dokonca pomáha pri sexuálnej slabosti.
 
Podľa niektorých najnovších štúdií kakaové látky spomaľujú starnutie, upravujú krvný tlak, pomáhajú pri ateroskleróze.
 
Kakao rozširuje cievy u zdravých ľudí a u pacientov s kardiovaskulárnymi problémami a cukrovkou.
 
Má silné antioxidačné vlastnosti. Kakaové zložky spomaľujú oxidáciu zlého cholesterolu.
 
Za všetky priaznivé účinky kakaa vďačia rastlinným flavonoidom, ktoré sú v ňom obsiahnuté. Víno, grapefruitový džús, čučoriedky, zelený čaj a najmä kakao sú mimoriadne bohaté na flavonoidy.
 
Ingrediencie:
 
Mletá, sušená huba Chaga (Inonotus obliquus), surové kakaové bôby.
 
Nutričné hodnoty na 100 g:
 
Energetická hodnota: 779 kJ / 190 kcal
Tuk: 1,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g
Sacharidy: 12,8 g
z toho cukry: 0,5 g
Bielkoviny: 3,6 g
Soľ: 0,03 g
 
Spôsob prípravy:
 
Ponorte jedno filtračné vrecko čaju "Chaga Tea" do 250 ml vody. Maximálna teplota vody by mala byť 75 C.
 
Ak chcete dosiahnuť najlepší výsledok, počkajte 5 až 7 minút, kým bude pripravený sibírsky čaj.
 
Sladené podľa želania. Vhodné je používať prírodné sladidlá ako stévia alebo javorový sirup.
 
Balenie: 24 filtračných vreciek x 4 g (96 g)