logo template4

Ashwagandha Prášok

Cena 5.69
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: M-1484
Výrobca: MAYAM
: 24 mesiacov
ks

Ashwagandha prášok 100 g MAYAM

Ashwagandha, tiež nazývaná indický ženšen, je vďaka svojim antioxidačným, regeneračným a tonickým vlastnostiam ideálny v kozmetike pre prípravky zamerané na omladenie pleti. Ašwagandha je známy ajurvédskou tradíciou obnovovania energie. Ideálne pre prípravky proti starnutiu pleti.

INCI: withania somnifera root powder

vlastnosti Ashwagandha prášku:

-obsahuje aminokyseliny, konzervačné látky, laktóny, flavonoidy.
-ako kozmetická zložka je prášok ashwagandha známy svojimi anti-aging a tonickými vlastnosťami.
-regeneruje, zúčastňuje sa na hojení poškodenej kože.
-je bohatý na antioxidanty a pomáha bojovať proti príznakom starnutia pleti.
-pomáha suchej a drsnej pokožke.
-prispievať k prevencii predčasného starnutia.
-bojuje s voľnými radikálmi a pomáha znižovať poškodenie buniek.

Aplikácie, použitie Ashwagandha prášku:

- odporúča sa pre všetky typy pleti bojuje proti únave, zvyšuje bunkovú energiu a obnovuje vitalitu pokožky.
- ideálny pre prípravky zamerané na omladenie pleti.
- denné ochranné krémy, nočné ošetrenie.
- ako masky na tvár, zmiešané s kvetinovou vodou, ílom, rôznymi rastlinnými práškami.
- ako vodný macerát alebo infúzia, začlenené do vodnej fázy kozmetických prípravkov: krém, gél, maska, peeling, vlasové prípravky.
- ako mastný macerát, začlenený do olejovej fázy vo vašich kozmetických prípravkoch: vo vašich vlasových prípravkoch alebo na pokožku.

Varovania: Nevdychujte; kozmetické použitie.

Skladujte na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien