logo template4

Aloe vera olej (macerát), prírodný

hmotnosť:
50ml 0.000
250ml 12.900
Kód produktu: M-1048
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
4.19
ks

Aloe vera olej (macerát), prírodný MAYAM

 
Vďaka svojim upokojujúcim, antioxidačným, protizápalovým, zvlhčujúcim a zvláčňujúcim vlastnostiam je cenným olejom v kozmetických procedúrach.
 
Produkcia: olejovitý extrakt z listov
 
INCI: glycine soja oil, aloe barbadensis leaf extract, tocopherol
 
Použitie, aplikácie
Je prospešný pre starnúcu pokožku, citlivú pokožku, popáleniny od slnka, pokožku poškodenú environmentálnymi faktormi, desquamáciu, podráždenie, svrbenie a iné kožné stavy.
Odporúčaná dávka: do 100%
 
 
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlo

Aloe vera ako bylina

Aloe vera je jednou z najznámejších a najrozšírenejších bylín. V dnešnej dobe existujú doslova tisíce kozmetických a farmaceutických výrobkov obsahujúcich aloe vera, a to vďaka mnohým prospešným účinkom na telo a najmä na pokožku.

Základ tohto macerátu - sójový olej - má množstvo vlastností, napriek tomu si ho kozmetický priemysel dostatočne neváži. Obsahuje Omega 9, 6 a 3 esenciálne mastné kyseliny a má vysoký obsah izoflavónov a fytosterolov. Fytosteroly pomáhajú zapálenej, spálenej a svrbiacej pokožke, takže pre ľudí trpiacich týmito patologickými stavmi má kombinácia aktívnych zložiek sójového oleja a aloe vera pozoruhodný synergický účinok.

Spôsob výroby Aloe vera macerátu

listy obsahujúce gél sú namočené v rafinovanom sójovom oleji, čím sa extrahujú účinné látky rozpustné v tukoch; vitamín E sa pridáva ako antioxidant

Senzorické vlastnosti: číra kvapalina s mierne charakteristickým zápachom, slabo nažltlá, stredne viskozita

Na pokožke: celkom dobre sa vstrebáva do pokožky, nie veľmi mastne

Vlastnosti oleja z aloe vera

protizápalový, upokojuje pokožku
vyživuje pokožku a vlasy
regeneračný účinok
zvláčňujúci účinok, zvyšuje pružnosť pokožky
podporuje produkciu kolagénu a elastínu

Návrhy na aplikácie aloe vera macerátu

vhodný na starostlivosť o telo, vlasy a pokožku hlavy a na normálnu a suchú pokožku
na starostlivosť o suchú, popraskanú, odlupujúcu sa pokožku
na starostlivosť o citlivú, krehkú pokožku, na upokojenie podráždenej pokožky
samostatne alebo v kombinácii s inými olejmi, maslami, na starostlivosť o ruky a nohy
na starostlivosť o zrelú, suchú, vráskavú a bledú pokožku
na starostlivosť o poškodenú, environmentálne alebo spálenú pokožku

Ako sa používa v kozmetike
samostatne, možno aplikovať priamo na pokožku
ako prísada do kozmetických výrobkov na starostlivosť o tvár: krémy, séra, pleťové vody
ako prísada do telových mliek: krémy, balzamy, masti, telové maslá
samotné alebo ako prísada: do prípravkov používaných po vystavení slnku, po holení alebo po depilácii

Špeciálne synergie
s nechtíkovým olejom a levanduľovým olejom po opaľovaní
s bambuckým maslom a harmančekom prchavým alebo bisabololom na poškodenej pokožke
s murumuru maslom na starostlivosť o ruky

Bezpečnostné údaje, dôležité bezpečnostné opatrenia pri používaní:

Nemali by používať osoby alergické na sóju
výrobok na kozmetické použitie






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien