logo template4

Acerola, prášok, 25 % prírodného vitamínu C, 100 g

Záručná doba:: uvedená na obale
Kód: f 46008
Dostupnosť: na sklade
10.33 bez DPH
12.39 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Acerola, prášok, 25 % prírodného vitamínu C, 100 g

- 100% prírodný produkt
- extrakt zo suchého ovocia z Aceroly (tropická višňa)
- Prírodný zdroj vitamínu C
- 1 g Aceroly = 250 mg vitamínu C

Acerola je pôvodom z Južnej Ameriky, južného Mexika, Portorika, Dominikánskej republiky, Haiti, Brazílie a Strednej Ameriky, ale v súčasnosti sa pestuje aj v severnom Texase a v subtropických oblastiach Ázie, napríklad v Indii.

Je známe, že je mimoriadne bohatá na vitamín C, takmer rovnako ako camu camu, aj keď obsahuje aj vitamíny A, B1, B2 a B3, ako aj karotenoidy a bioflavonoidy, ktoré poskytujú dôležitú výživnú hodnotu a majú antioxidačné využitie.

Acerolla (Malpighia emarginata) je tropický ovocný ker alebo malý strom z čeľade Malpighiaceae. Medzi bežné názvy patrí Barbadosova čerešňa, západoindická čerešňa a divoká krepová myrta. Acerola je pôvodom z Južnej Ameriky, južného Mexika a Strednej Ameriky, ale v súčasnosti sa pestuje aj na severnom konci Texasu a v subtropických oblastiach Ázie, napríklad v Indii. Je známe, že je mimoriadne bohatá na vitamín C, takmer rovnako ako camu camu, aj keď obsahuje aj vitamíny A, B1, B2 a B3, ako aj karotenoidy a bioflavonoidy, ktoré poskytujú dôležitú výživovú hodnotu a majú antioxidačné využitie. Vitamín C produkovaný v ovocí je lepšie absorbovaný ľuďmi ako syntetická kyselina askorbová.
Samotné ovocie sa konzumuje, keď je zrelé, a niekedy sa z neho robí želé, džem alebo sirup. Ovocie, ktoré sa zozbiera, musí byť rýchlo spracované predtým, ako začne kvasiť a plesnivieť. 

Acerola (Malpighia emarginata) je tropická malá čerešňa červenej farby. Prírodný vitamín C obsiahnutý v Acerole sa vyznačuje vynikajúcou biologickou dostupnosťou. Jedno ovocie aceroly s hmotnosťou 4,5 g má toľko vitamínu C ako kilogram citrónov. Toto ovocie tiež obsahuje vitamíny A, B1, B2 a B3, ako aj karotenoidy a bioflavonoidy, ktoré poskytujú dôležité nutričné ​​hodnoty a majú antioxidačné využitie.

VLASTNOSTI

napomáha správnej tvorbe kolagénu

správne fungovanie nervového systému

zníženie únavy

správne fungovanie imunitného systému

chráni bunky pred oxidačným poškodením

správne obnovenie energie v metabolických procesoch

zvyšuje absorpciu železa

pomáha pri regenerácii redukovaného vitamínu E

- Silný antioxidant;
- Posilnenie imunity;
- prírodná prevencia rakoviny;
- priaznivý vplyv na normalizáciu hladiny cukru v krvi;
- Anemia náprava;
- Prospešné pre detoxikáciu organizmu, boj s voľnými radikálmi a toxínmi;
- Zlepšuje zdravie pokožky.

Účel:

Pomáha telu dodávať vitamín C.

250 mg vitamínu C = 1 g extraktu z Aceroly.

Navrhované použitie:

1 - 2 krát denne pridajte 1 zarovnanú kávovú lyžičku do 150 ml vody, džúsu alebo smoothies. Pretrepať a vypiť.

Doplnok výživy. Nepoužívajte ako náhradu za rôzne jedlá. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte mimo dosahu a dohľadu detí.

Balenie: 100 g