logo template4

Sodium PCA na výrobu kozmetiky

Cena 6.19
Dostupnosť: skladom +1
hmotnosť:
25g 0.000
250g 35.800
Kód produktu: M-1375
Výrobca: MAYAM
: 24 mesiacov
ks

Sodium PCA na výrobu kozmetiky MAYAM

 
Prírodný zvlhčovací faktor s vysokými schopnosťami absorbovať vodu, známy ako látka zvyšujúca penetráciu pokožkou, zvlhčujúca látka a hygroskopická. Dodáva vlasom a pokožke vlhkosť a znižuje statickú elektrinu.
 
Má silnejšiu hydratačnú silu ako glycerín, sorbitol a propándiol.
 
INCI: Sodium PCA
 
Aplikácie> ako prísada do všetkých druhov výrobkov na starostlivosť o pokožku a vlasy, tonikov, osviežovačov pleti, gélov, krémov, pleťových vôd, šampónov, kondicionérov, lakov na vlasy
 
Použitie: ako kozmetická prísada, všeobecne 0,5 - 5% vo vodnej fáze
 
Upozornenia: nepožívajte, kozmetické použitie
 
Skladujte na chladnom a suchom mieste chránenom pred svetlom





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien