Petržlenová vňať 100 / 500 / 1000 g
Petržlenová vňať 100 / 500 / 1000 g
Petržlenová vňať je skvelým spôsobom, ako rozjasniť ďalšie chute v recepte, vyskúšajte ju vo svojom domácom humuse. Stačí použiť ako ozdobu na váš obľúbený recept na polievku. Obľúbená a veľmi všestranná bylinka, toto skvelé korenie budete môcť využiť na toľko spôsobov! Sušená petržlenová vňať je vynikajúcou bylinkou, ktorú môžete pridať do svojho kulinárskeho repertoáru.
Jej jemná, takmer éterická, zemitá chuť pomáha zvýrazniť a doplniť iné, výraznejšie chute vo vašom jedle.
Dnes nájdete petržlenovú vňať v domácej omáčke alebo vývare, kde slúži ako základný kameň podnebia jedla alebo sa posype na vrch pre extra štipku chuti.
V spojení so svojou dráždivou chuťou poskytuje petržlen mnoho zdravotných výhod, pretože je zdrojom flavonoidov, antioxidantov, železa a vitamínov A a C.
Tipy na použitie:
Keď v receptoch nahrádzate čerstvé listy sušenými listami, konvertujte ich v pomere 1:3. To znamená, že jedna čajová lyžička sušenej sa rovná jednej polievkovej lyžici čerstvej vňate.
Naša sušená petržlenová vňať sa tiež dobre spája s inými koreninami vrátane rasce, kôpru, oregana, bazalky a tymiánu. Ak nemáte po ruke petržlenovú vňať, odporúčame ju nahradiť koriandrom alebo pažítkou na okorenenie jedla.
Pre vynikajúce jedlo: Táto sušená ingrediencia dodá vášmu jedlu nádych sviežosti, ktorá zvýrazní chuť.
Univerzálne použitie: Posypte trochou sušenej petržlenovej vňate na šaláty, zálievku, polievku, mäso alebo iné obľúbené jedlá. Potešte svojich blízkych sviežou a čistou vôňou, ktorú do každého jedla môže pridať iba petržlenová vňať.
Svieža chuť: Sušená petržlenová vňať dodajú vašim pokrmom prirodzenú a jemnú chuť. Má jedinečnú jasne zelenú farbu pre väčšiu sviežosť a vizuálne príťažlivý vzhľad, ktorý si zamiluje každý.