logo template4

Organický ricínový olej - na váhu

Cena bez DPH 3.59
Dostupnosť: skladom +3
vyberte hmotnosť:
30 g 0.000
50 g1 2.000
100 g1 5.000
200 g1 8.000
Kód produktu: z SKU8148
Výrobca: sando´s
: 24 mesiacov
ks

Organický ricínový olej - na váhu

Nerafinovaný a organický olej extrahovaný zo semien tropickej rastliny Ricinus communis. Ricínový olej je hustý a lepkavý, nekĺza ľahko a pomaly sa vstrebáva do pokožky. Vhodný pre suchú, zrelú a problematickú pleť.
použitie:
Zmiešajte s jojobovým, mandľovým alebo marhuľovým olejom (pre čistiace zmesi použite až 60%, pre zvlhčovače - až 10%). Vytvára ochrannú vrstvu na pokožke, upokojuje, čistí a obnovuje. Používa sa na stimuláciu vlasov, mihalníc a obočia (použitie až do 30% v zmesi s inými olejmi). Do kondicionéra môžete pridať aj ricínový olej. Dodáva lesk balzamom na pery.
Rastlinné oleje sú zdravé a aromatické a poskytujú telu veľa základných výživných látok a vytvárajú zdravý a výživný doplnok k výrobkom pre starostlivosť o telo a chutný doplnok ku kulinárskym pokrmom a pečivu.
Ricínový olej má rôzne použitia, od farmaceutických výrobkov po kozmetiku a výrobky pre starostlivosť o pleť.
Má zvláčňujúci účinok a môže sa používať ako zložka v prípravkoch na starostlivosť o pleť a v kozmetike vrátane masážnych olejov a krémov.
Môže sa používať vo výrobkoch na starostlivosť o vlasy.
Medzi moderné neliečivé použitie ricínového oleja patrí použitie ako potravinárska prísada v potravinárskom priemysle a potenciálny inhibítor plesní.

Zloženie (INCI):
Ricinus Communis (Cold-pressed organic castor oil) Seed Oil.





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien