logo template4

Oleín - OLEJ Z BAMBUCKÉHO MASLA

Cena 8.99
Dostupnosť: skladom +2
vyberte veľkosť:
100 ml1 0.000
250 ml1 5.990
Kód produktu: a 1013
Výrobca: aroma
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

Oleín - OLEJ Z BAMBUCKÉHO MASLA

Tento tekutý bambucký koncentrát je ideálny na starostlivosť o suchú pokožku a vlasy. Prináša pokožke hodvábny dotyk a je oceňovaný pri výrobe letnej starostlivosti a výživnej a ochrannej starostlivosti o vlasy.

Shea tree je strom, ktorý rastie len vo voľnej prírode v Afrike . Tým, lisovanie za studena z jeho orechov , získame bambucké maslo známe pre svoje nezmydelniteľné látky . Tieto aktívne zložky majú tú vlastnosť, že sa stávajú kvapaliny nad určitú teplotu . Vďaka tejto vlastnosti sú ľahko extrahovateľné a práve metódou „zazimovania“ sa ich podarí izolovať a vyrobiť z nich bambucký oleín .
Shea oleín má teda tú výhodu, že je viac  tekutý  a ľahšie  absorbovaný  do  kože  , než je bambucké maslo, z ktorého je odvodený.

Ďalej je koncentrovanejší ako maslo; vďaka čomu je ešte aktívnejší ako bambucké maslo. Má aktívne zložky s upokojujúcimi vlastnosťami ideálne pre pokožku náchylnú na podráždenie.
Jeho regeneračné a zjemňujúce pôsobenie  skrášľuje kožné tkanivo. Je to viac než zmäkčujúca zložka, teda skutočná 100% prírodná tekutá účinná látka.

Bambucký oleín sa vyrába frakcionáciou bambuckého masla, tuku získaného z plodov Butyrospermum parkii. Tento divoký strom z čeľade Sapotaceae sa nachádza v prirodzenom stave iba v Afrike, v regiónoch Sudán a Sahel severne od rovníka. Strom obyčajne rastie na savane vysadenej stromami, môže merať až dvadsať metrov a dosahuje svoju maximálnu produkčnú kapacitu po päťdesiatich rokoch. Každý strom ročne vyprodukuje priemerne 15 až 20 kg ovocia (t. J. 3 až 4 kg jadier). Bambucké maslo a bambusový oleín sa extrahujú z jadier, ktoré obsahujú 50% pevného tuku.
 
Bambucký oleín je vynikajúcou alternatívou k bambuckému maslu v mnohých kozmetických výrobkoch, pretože je koncentrovanejší v nezmýdelniteľných zlúčeninách (minimálne 6%) a je tekutý pri izbovej teplote, čo uľahčuje jeho použitie. Jeho vysoký obsah nezmýdelniteľných zlúčenín (tokoferoly, fytosteroly, triterpény, karitény atď.) Mu dodáva množstvo kozmetických vlastností. Chráni pred oxidáciou a podporuje epidermálnu regeneráciu a pružnosť pokožky. Pleť a vlasy sú hebké, pružné a zvlhčené. Bambucký oleín je známy svojimi protizápalovými vlastnosťami a je vhodný pre citlivú alebo oslabenú pokožku. Znižuje transepidermálnu stratu vody vytvorením ochranného filmu; pokožka je hlboko zvlhčená a chránená pred vonkajšími agresiami. Bambucký oleín sa používa v zložení mnohých produktov, ako je starostlivosť o vlasy, pleť, slnko, ale aj veľa balzamov na pery a rúžov.

Použitie oleja z bambuckého masla


VLASTNOSTI

  • Je upokojujúci na pokožku náchylnú k začervenaniu a podráždeniu.
  • Podieľa sa na ochrane pokožky pred vonkajšími agresiami (chlad, vietor, znečistenie ...).
  • Opravavuje a upokojuje citlivú a šupinatú pokožku
  • Zjemňuje a dodáva pokožke hodvábny dotyk.
  • Ochranný , zabraňuje dehydratácii pokožky.
  • Pôsobí ako prevencia pred známkami  predčasného starnutia .
  • Jeho tekutý a suchý pocit vám umožňuje vytvárať emulzie s nemastným pocitom .

INDIKÁCIA

  • Všetky typy pleti, najmä poškodená a citlivá
  • Dehydratovaná, drsná, šupinatá pokožka
  • Koža vystavená extrémnym podmienkam
  • Ochranná a upokojujúca starostlivosť pre citlivú a poškodenú pokožku

POUŽITIE

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Krémy a balzamy na citlivú pokožku
  • Pleťové vody na opaľovanie na upokojenie pokožky náchylnej na poškodenie slnkom
  • Výživné krémy pre suchú a dehydratovanú pokožku

SYNERGIA

  • Na starostlivosť o pokožku náchylnú na podráždenie: éterické oleje z levandule,  harmančeka, cyprusu ...
  • Pre veľmi jemnú starostlivosť o citlivú pokožku : nechtík (extrakt CO2 a macerát) ....
  • Pre krém proti podráždeniu: hydrosóly  Harmanček ...

 


VLASTNOSTI

  • Zabraňuje dehydratácii vlasov.
  • Revitalizuje a obnovuje lesk a vitalitu poškodených vlasov.
  • Chráni si farbu vlasov a predlžuje ich lesk .

INDIKÁCIA

  • Suché, hrubé, zvlnené, lámavé, rozdelené vlasy
  • Kučeravé, afro, zvlnenévlasy
  • Farbené vlasy

POUŽITIE

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Šampóny a kondicionéry
  • Balzamy na suché vlasy
  • Krémy alebo masky na ochranu farieb

SYNERGIA

  • Pre udržanie vašej farby:  maslo Tucuma a rastlinný olej Buriti.
  • Ak chcete vlasy skrášliť, urobte ich lesklejšími:  ceramidy, ricínový olej, éterický olej Ylang-Ylang.
  • Na starostlivosť o blond vlasy alebo svetlé vlasy: éterický olej a hydrolát harmančeka , kurkumový prášok ...
    Na udržanie hnedých vlasov:  Orechovy, hena v gaštanových tónoch ...

                                 Aroma-Zone Shea olein rastlinný olej

Bambucký oleín sa získava z bambuckého masla filtrovaného pri nízkej teplote, aby sa izolovala iba tekutá časť vysoko koncentrovaná v nenasýtených mastných kyselinách. Toto je princíp „zazimovania“.

Kozmetická prísada, kvalita: 100% čistý a prírodný, bez akejkoľvek chemickej úpravy.

Nezmýdelniteľné položky (okolo 10%) vrátane:

  • Fytosteroly (karisteroly: alfa-spinasterol, delta-7-stigmasterol): liečivé a regeneračné účinky. Zmierňujú tiež zápal.
  • Latex (zdroj kariténu): upokojujúci účinok na podráždenie, ochrana pokožky (veľmi silno absorbuje UV žiarenie)
  • Vitamíny E: prírodný antioxidant
  • Karotenoidy: antiradikálne pôsobenie: chráni tkanivá pred degeneráciou.
 
Podmienky skladovania
Stabilný rastlinný olej. Skladujte na suchom mieste mimo dosahu tepla a svetla.
 





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien