logo template4

Malinový organický olej 50 ml

Kód produktu: z SKU10228
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
21.90
Pôvodná cena 24.33, Zľava 10 %
ks

Organický malinový olej 

Toto známe voňavé ovocie vytvára výnimočný olej s niektorými vynikajúcimi vlastnosťami. Je balený s vitamínmi E a A a omega mastnými kyselinami. Predpokladá sa, že má dobré anti-UV schopnosti, čo mu dodáva prirodzene vysoký SPF. Malina je obzvlášť dobrá pre rozrušenú pleť. Tento olej je vynikajúci na zníženie oxidačného stresu v pokožke a je ideálny na opravu a úpravu pleti.

Olej z malín sa lisuje za studena, extrahovaný zo semien malín bez použitia rozpúšťadiel alebo chemického spracovania. Vzhľad nášho panenského malínového oleja je stredne tmavo hnedá tekutina s odtieňom zelenej. Tento olej má vysoký obsah esenciálnych mastných kyselín a bežne sa používa v priemysle kozmetických a výživových doplnkov. Omega-6 mastné kyseliny sú typicky prítomné v hladine 50 až 60%. Je to prirodzene vysoký obsah tokoferolov, ktoré poskytujú antioxidačnú aktivitu. Lokálna aplikácia panenského oleja z malín môže pomôcť udržať jemnosť a hydratáciu pokožky.

Olej z maliny, zložky starostlivosti o pleť a osobnej starostlivosti, sa oslavuje vďaka upokojujúcim vlastnostiam. Olej z malín má vynikajúci výživový profil, obsahuje vitamíny A a E. Malinový olej je bohatým zdrojom viacnásobne nenasýtených tukov a antioxidačných účinkov vrátane tokoferolov a tokotrienolov, ktoré prispievajú k vyčisteniu a podpore lipidov, ochrana pokožky pred stresovými faktormi prostredia. Malinový olej tiež ponúka pôsobivú hladinu ellagitanínov, ktoré sa považujú za jednu z najsilnejších tried antioxidantov.
 
Olej z maliny je vhodný na formulovanie do najrôznejších produktov na starostlivosť o vlasy a pleť - od starnutia po akné až po produkty zacielené na podráždenú alebo citlivú pokožku. Ukázalo sa, že má vlastnosti blokujúce UV, čo z neho robí vynikajúci doplnok k opaľovacím krémom. Okrem toho, malinový olej je vynikajúci na výživu a posilnenie vlasov a pokožky hlavy, podporuje zdravie ústnej dutiny a upokojuje podráždenie a opuch v horúcich podmienkach vrátane vyrážok a ružovky. Vysoký obsah prírodného vitamínu E v oleji zo semien maliny je vynikajúci pri ochrane pokožky pred účinkami environmentálneho stresu, ktoré znižujú vrásky a pomáhajú udržiavať prirodzenú krásu. Vďaka vysokému obsahu fosfolipidov je rastlinný olej z malín veľmi stabilný a pri kombinácii s inými rastlinnými a orechovými olejmi môže zvýšiť ich stabilitu. Tento luxusný, krásny olej zo semien môže byť použitý ako taký alebo použitý ako základ pre mnoho rôznych druhov zmesí.
 
Je známe, že olej z malínových semien má zvlášť vysoký obsah kyseliny linolénovej, čo môže pomôcť zmierniť príznaky spojené so zápalovými stavmi, ako je ekzém a psoriáza. Môže byť pridaný do mydiel a exfoliantov, čo im dodáva krásnu, bohatú textúru. Vytvára relaxačný olej na masáž tela a tváre, kde jeho životne dôležité živiny oživujú pokožku a dodávajú jej žiarivú žiaru. V aplikáciách na starostlivosť o vlasy vyživuje, zlepšuje stav a pomáha udržiavať zdravé vlasy. Môže sa dokonca pridať do zubnej pasty, aby sa inhiboval rast baktérií a upokojovala gingivitída.

výhody:
Účinný zvláčňujúci prostriedok, ktorý zanecháva pokožku jemnú, hladkú a upravenú
Dobrý výživný a revitalizačný účinok pri prenikaní do pokožky
Má zvlhčovacie a vodu zadržujúce vlastnosti
Veľmi stabilný proti autooxidácii
Použitie: Môže sa pridať do receptúry tak, ako je, pridať do tukovej fázy. Použite úroveň 1 - 100% (možno použiť čistý, napr. Ako masážny olej).
Krémy, pleťové vody, ochranné krémy, masti, kúpeľové oleje, výrobky na líčenie a ochranu pred slnkom, výrobky na osobnú starostlivosť a starostlivosť o dieťa.
Krajina pôvodu: Nemecko
Zloženie (INCI):
Cold Pressed Organic Raspberry Seed Oil (Rubus Idaeus Seed Oil)

Výhody používania malinového oleja






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien