logo template4

Lecitín slnečnicový tekutý bez GMO

vyberte veľkosť:
100 ml2 2.900
500 ml 6.900
1000 ml 11.900
Kód produktu: f 1034
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: skladom +2
Cena bez DPH: 2.42
2.90
ks

Lecitín slnečnicový bez GMO

Skupenstvo: tekuté

Kvalita látky: potravinárska

Výživové hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota 840 kcal / 3 570 kJ
Tuky 60,0 g
z toho nasýtené 12,0 g
- mononacycené 14,0 g
- polynasycené 34 g
- transmastné 0,2 g
Sacharidy 6,0 g
z toho cukry 4,0 g
Bielkoviny 0,3 g
Vláknina 0 g
Soľ 0 g
Sodík 30,0 g

Tekutý slnečnicový lecitín je prírodný prírodný emulgátor. Táto náhrada tuku pomáha zmiešať alebo emulgovať dve alebo viac zložiek, ktoré sa zvyčajne nechcú kombinovať. Napríklad droždie s cukrom, múkou a vodou alebo kakaový prášok a maslo alebo olej a ocot na zálievky. Tekutý lecitín je navyše oveľa hladší a nedochádza k zhlukovaniu ako pri lecitínovom prášky alebo granuliach. 

Pečenie: Lecitín môže pomôcť pri receptoch na pečenie chleba a iného pečiva, ako sú škoricové závitky a pizza. Pomáha zlepšovať pružnosť cesta, čo zvýši produkt a urobí hotové výrobky žuvacie a ľahšie. Lecitín je tiež antioxidant a zvyšuje stabilitu vitamínov v pekárenských výrobkoch. Okrem toho je lecitín často prítomný vo vegánskej kuchyni alebo v kuchyni s nízkym obsahom tuku ako alternatíva k tuku v pekárenských výrobkoch a súčasne zlepšuje vlhkosť a textúru. Nakoniec, pri pečení koláčikov pridávanie lecitínu pomáha vytvárať hladké a ľahko tvarovateľné cesto. Sušienky vyrobené z lecitínu zostávajú príjemne drobivé a je dokonca možné znížiť obsah tuku vo vašom recepte na sušienky. Lecitín tiež spomaľuje oxidáciu tukov, takže sušienky zostanú dlhšie čerstvé!

Margarín, majonéza a maslo: Lecitín je možné pridať ako prostriedok proti rozstrekovaniu pri plytkom vyprážaní. Rozstrekovanie počas vyprážania je spôsobené výbuchom vodných kvapiek, ktoré sa uvoľňujú z emulzie alebo zmesi. Ak použijete tekutý lecitín, zložky sa spoja a stanú sa väčšími, čo zabráni ich rozstrekovaniu.

Iné: Môže sa to použiť aj na pleťové vody, kondicionéry a kozmetiku. Má zvlhčovacie vlastnosti a je zmäkčujúcim a upokojujúcim prostriedkom.

INCI: Lecitín
Min. 60% obsah fosfolipidov. E322
Lecitín je nielen úžasný emulgátor pre emulzie W / O a O / W, je vynikajúcim zvláčňujúcim a odmasťovacím prostriedkom, stabilizátorom vône, penetračným prostriedkom a zosilňovačom pocitu na pokožku pre všetky výrobky na starostlivosť o pokožku. Jediný skutočne „prírodný“ emulgátor vôbec.

Vlastnosti:
Hydratačný a zmäkčujúci
Emulgátor
Zahusťovadlo
Stabilizátor
Mierna, orechová a mierne zemitá vôňa a svetlohnedý odtieň
Hustá konzistencia podobná melase
Použitie:
Organický kvapalný slnečnicový lecitín je vysoko prospešný pre pokožku a vlasy a je obzvlášť vhodný na použitie vo zvlhčovačoch, kozmetike, mydlách a širokej škále ďalších výrobkov osobnej starostlivosti. 

Lecitín sa v kozmetických aplikáciách zvyčajne používa medzi 0,5 - 5%, aby sa zabránilo príliš silnému alebo mastnému zloženiu, ale pomer použitia sa môže zvýšiť, v závislosti od vašej aplikácie.

Naša organická slnečnicová lecitínová tekutina je ideálne vhodná pre aplikácie, pri ktorých nie je požadovaný tradičný lecitín na báze sóje.

Organická kvapalina zo slnečnicového lecitínu je perfektne vhodná pre nasledujúce aplikácie osobnej starostlivosti:
Starostlivosť o kožu
Starostlivosť o pery
Starostlivosť o vlasy
Starostlivosť o nechty
Kozmetika
Odporúčaná miera použitia:
0,5 - 5%






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien