logo template4

Kyselina alfa-lipoová do kozmetiky

vyberte veľkosť:
5 g 12.900
10 g 19.900
30 gna objednávku 59.000
Kód produktu: e 1116
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
12.90
ks

Kyselina alfa-lipoová do kozmetiky

Kyselina alfa-lipoová je silný antioxidant (stokrát silnejší ako vitamín C) a aktívna zložka s rozjasňujúcimi, protivráskovými a spevňujúcimi vlastnosťami. Štruktúra jej molekuly je zodpovedná za všetky jedinečné vlastnosti. Podporuje pôsobenie vitamínov, ako sú: C a E, a tiež zvyšuje hladinu koenzýmu Q, ktorý sa prirodzene vyskytuje v pokožke. Veľmi rýchlo a ľahko sa vstrebáva a dosahuje správnu koncentráciu v tkanivách. Vykazuje pozoruhodnú biokompatibilitu s pokožkou.
Dávkovanie
0,5 - 5%

Ako používať kyselinu alfa lipoovú?
Propylénglykol - rastlinný glykol je najlepším riešením na rozpustenie kyseliny alfa-lipoovej. Vo vode a rastlinných olejoch sa kyselina rozpúšťa v malom množstve.

Na rozpustenie 1 gramu kyseliny alfa-lipoovej použite asi 20 gramov propypénglykolu. Pridajte roztok kyseliny alfa-lipoovej do 1% hyalurónového gélu,  hyalurónového gélu, krémovej bázy, pleťovej vody alebo emulzie od začiatku. Roztok kyseliny alfa-lipoovej sa nebude kombinovať s čistým hydrolátom, pretože sa vyzráža ako suspenzia.

Kyselina alfa-lipoová - pôsobenie
Odporúča sa hlavne pre zrelú pleť (veľmi dobrý anti-age efekt), unavenú a aknóznu pleť. Zlepšuje pevnosť pokožky stimuláciou rastu fibroblastov. Má mimoriadne cenný anti-aging, protizápalový, fotoochranný účinok a odstraňuje voľné radikály. Zlepšuje tón pleti a zosvetľuje sfarbenie. Vo formuláciách je rozpustný v propylénglykole a etylalkohole. Rozpúšťa sa v menšej miere v rastlinných olejoch. Stabilné pri pH 3-10.
Neodporúča sa pre tehotné ženy a počas dojčenia.
Pri otváraní obalu a vkladaní produktu do kozmetiky nevdychujte prach. Používajte osobné ochranné prostriedky.
Uchovávajte tesne uzavreté, pri izbovej teplote, mimo dosahu zdrojov tepla a svetla, mimo dosahu detí.
Neprekračujte odporúčanú maximálnu koncentráciu.

INCI: Trioctic acid
Vzhľad:  žltý kryštalický prášok
Rozpustnosť:  je zle rozpustná v olejoch a vode, dobre sa rozpúšťa v propylénglykole
Čistá kvalita, obsah kyseliny alfa-lipoovej viac ako 99,4%
Odporúčaná koncentrácia 0,5 - 5%
Skladovanie Skladujte dobre uzavreté, pri izbovej teplote, mimo dosahu zdrojov tepla a svetla, mimo dosahu detí.
Tvár
Antioxidačné sérum s kyselinou alfa-lipoovou je skutočným potešením pre zrelú, ale aj matnú pokožku vystavenú stresu, znečisteniu ovzdušia (smog, cigaretový dym), svetlu vyžarovanému počítačovými a telefónnymi monitormi.
Môže sa kombinovať s vitamínom C, vitamínom E a extraktom zo zeleného čaju.
Je obľúbenou prísadou do krémov pre zrelú pleť.
Je obľúbená v kozmetike pre matnú, zrelú pleť.
Telo
Používa sa v kozmetike po opaľovaní.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien