logo template4

KOZMETICKÁ ÚČINNÁ LÁTKA INULIN BIO 30 g

Cena 4.90
Dostupnosť: na sklade u dodávateľa
Kód produktu: a 1156
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

KOZMETICKÁ ÚČINNÁ LÁTKA INULIN BIO

Je 100% rastlinného a organického pôvodu a je vynikajúcim zmäkčovacím prostriedkom pre pokožku a vlasy. Inulín je mimoriadne cenený pri formovaní starostlivosti o vlasy ako kondicionér.

Inulín je polysacharid fruktózy , to znamená reťazec v ňom viazaných cukrov podobných fruktóze. Je to rozpustná diétna vláknina „prebiotického“ typu, ktorá sa nachádza v koreňoch a oddenkoch mnohých rastlín, kde slúži ako energetická rezerva. Nachádza sa najmä v rastlinách čeľade Asteraceae, ako je čakanka, topinambur, artičoky, lopúch, cibuľa georgína ...

V kozmetike sú polysacharidy obzvlášť užitočné pre svoju schopnosť uhasiť smäd a zvláčnenie pokožky. V skutočnosti majú schopnosť zadržiavať vodu a na povrchu pokožky alebo vlasov vytvoria vodný film , ktorý zachová hydratáciu a poskytne veľmi jemný dotyk . Inulín je obzvlášť zaujímavý v starostlivosti o vlasy , kde jeho vyhladzujúci účinok  umožňuje hrať úlohu prírodného kondicionéra .

100% rastlinného pôvodu (agáve alebo topinambur) a certifikované ekologické. Organické, certifikované Ecocert FR-BIO-01

Biopotraviny

  • Zabraňuje dehydratácii pokožky a vlasov
  • Zjemnenie pre pokožku a vlasy
  • Neiónový prírodný kondicionér na vlasy: vyhladzuje vlasové vlákno (bez interakcie s povrchovo aktívnymi látkami)

POUŽÍVA SA

Táto účinná látka sa používa ako prísada do vašich prípravkov na všetky typy pokožky a vlasov

  • Starostlivosť o vlasy: šampóny, balzamy, masky, stylingové výrobky ...
  • Krémy, mlieka a masky na hasenie smädu na tvári a tele

NIEKOĽKO NÁPADOV

  • Hydratačné a kondicionovacie šampóny a kondicionéry
  • Krémy a mlieka na tvár a telo
  • Odličovač alebo pleťové vody
  • Stylingové alebo vlasové kozmetické výrobky
  • Šetrné čistiace prostriedky: sprchovací gél, šampón, mydlo ...

- Uchovávajte mimo dosahu detí.
- Nevdychujte, zabráňte kontaktu s očami.
- Rešpektujte odporúčané dávky.

dávkovanie 1 AŽ 2% (z celkovej hmotnosti vášho prípravku)
 
rozpustné vo vode
nerozpustný v oleji
Inulín je možné integrovať ako aktívnu zložku do vašich kozmetických prípravkov: krémy, mlieka, šampóny, gély, krémy, sprchové gély ... Na konci prípravy inkorporujte BIO inulín za studena.

TYPICKÉ DÁVKY

Celkové množstvo konečného vzorca 1% inulínu BIO 2% inulín BIO
~ 30 g 0,3 g 0,6 g
~ 50 g 0,5 g 1,0 g
~ 100 g 1,0 g 2,0 g
~ 250 g 2,5 g 5,0 g

Tento výrobok je citlivý na vlhkosť a teplo. Uchovávajte tento výrobok v pôvodnom pohári v chladničke . Po každom použití nádobu opatrne uzavrite.
Pre optimálnu konzerváciu prášku obsahuje viečko nádoby  plombu , čím zaisťuje úplne hermetické utesnenie. Nezabudnite  si tento pohár uchovať a vymeniť ho  pred zatvorením nádoby .

 





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien