Powered by Smartsupp

Kakao-Extrakt CO2

Záručná doba:: uvedená na obale
Kód: vds 13054
Dostupnosť: na sklade u dodávateľa
5.75 bez DPH
6.90 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Kakao-Extrakt CO2 - 5 g

Kakaový CO2 extrakt - 100% čistý prírodný produkt do potravín, aj do kozmetiky.
Kakový extrakt vonia charakteristicky po kakau - čokoládovo, vanilkovo, teplo a jemne.
 
V telových maslách alebo mliekach dodá vašej kozmetike príjemnú, upokojujúcu vôňu. Aj deti milujú vôňu kakaa, napríklad v telovom mliečku.
 
Pri tomto type extrakcie - vysokotlakovej extrakcii prírodnou kyselinou uhličitou - nevznikajú žiadne zvyšky rozpúšťadiel a žiadne zvyšky anorganických solí a ťažkých kovov!
 
100% prírodný bez prísad
Bez umelých vôní
Bez umelých farbív
Bez konzervačných látok
Prirodzene vegánske

Výroba: Kakaové maslo sa extrahuje z kakaového prášku s CO2. V druhom kroku sa aromatické zložky obohatia z kakaového masla protiprúdovou extrakciou vo vysokotlakovej kolóne nadkritickým oxidom uhličitým. Výrobok teda neobsahuje žiadne zvyšky rozpúšťadiel, žiadne zvyšky anorganických solí a ťažkých kovov a žiadne choroboplodné zárodky schopné reprodukcie.
 
Popis: Obsahuje aromatické zložky rozpustné v CO2. Biela až svetlohnedá tuhá látka pri izbovej teplote, tekutý olej s charakteristickou kakaovou arómou po miernom zahriatí. Pomer: 19 - 21 kg suroviny dáva 1 kg produktu.
 
Označenie: INCI názov (CTFA): Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, CAS no. 84649-99-0, EINECS č. 283-480-6
 
Zloženie: Extrakt pozostáva z kakaového tuku s prevažne kyselinou palmitovou, stearovou a olejovou, aromatické zložky s estermi, pyrazínmi a aldehydmi, <= 7% kofeínu, stopy teofylínu a teobromínu.
 
Použitie: Do pečiva a cukroviniek, zmrzliny, cereálií, pukancov, dobre ladí s príchuťou vanilky a kokosu. Prirodzenosť: Výrobok je vyrobený výlučne z uvedenej suroviny, neobsahuje žiadne prísady ani technické pomocné látky a nie je miešaný ani formulovaný. Produkt je 100% prírodný a spĺňa články nariadenia EÚ o dochucovaní 1334/2008 pre aromatické extrakty.

PROFIL - kakaový CO2 extrakt
Botanický názov: Theobroma Cacao (kakaový) extrakt
Pestovanie: konvenčné
Extrakcia: extrakcia CO2
Farba: biela až svetlohnedá
Vôňa: po kakau, jemná, teplá
Použitie: telové maslá, mlieka atď., potraviny
POZNÁMKA: Pri izbovej teplote je biely až svetlohnedý extrakt tuhý. Pri miernom zahriatí (vodný kúpeľ) extrakt skvapalní a vyžaruje charakteristickú kakaovú arómu.
 
Možno použiť v potravinárstve a kozmetike!
Update cookies preferences