logo template4

Kakao 20 - 22% tuku 75 g

Cena 2.76
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: v SOL26161
Výrobca: solaris
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

Kakao 20 - 22% tuku 75 g


Má silnejšiu farbu, silnejšiu a čistejšiu chuť v porovnaní s verziami s nízkym obsahom tuku.
Preferujú ho kuchári a cukrári.
 
Ako použiť:
Môže sa použiť na prípravu koláčov, krémov, zmrzliny atď.
Pridajte prášok do koláčov, kakaového nápoja, prakticky kdekoľvek ak potrebujete chuť a farbu čokolády.
 
Spôsob účinku:
Epicatechin, zlúčenina z kakaa, v skutočnosti flavonol, ktorý sa tiež nachádza v červenom víne, zelenom čaji a grapefruitovej šťave, ktoré sa všetky odporúčajú na prevenciu srdcových chorôb a udržiavanie hladiny cholesterolu pod kontrolou, pomáhajú zvyšovať schopnosť relaxácie. 
Antioxidanty, ktoré bojujú s voľnými radikálmi, majú takú kvalitu, že udržujú pokožku mladú a žiarivú, a to aj napriek priebehu rokov, čím posilňujú imunitný systém a zvyšujú odolnosť organizmu.
Štúdie zistili, že antioxidanty rozpustné vo vode zlepšujú krvný obeh do mozgu, a tak zabraňujú preťaženiu mozgu alebo duševným chorobám.
Zloženie prášku zvaného kakao obsahuje tiež protizápalové lieky, ktoré pomáhajú zmierniť zápal, dnu a reumatizmus.
Kakao však nie je len základnou zložkou, z ktorej sa vyrába čokoláda, ale je vždy zdrojom zdravia.
Kakao zabraňuje kardiovaskulárnym chorobám.
Kakao tiež obsahuje kofeín, pomerne silný stimulant.
Z tohto dôvodu sa odporúča konzumovať opatrne a nie večer, pretože to môže spôsobiť nespavosť.
 
historicky:
Kakao produkuje niekoľko semien, ktoré sú po vysušení pomleté ​​vo forme prášku, suroviny na výrobu čokolády a ďalších.
Názov kakao, prevzatý zo španielčiny, pochádza z aztéckeho jazyka.
Archeologické objavy zistili, že Aztékovia poznajú kakaovník už od roku 1100.
Z fermentovaných kakaových plodov, zmiešaných s vodou, kukuricou, vanilkou a korením, potom Aztékovia pripravili alkoholický nápoj.
Kakao je názov semien vyprodukovaných kakaovým stromom (Theobroma cacao), ktorý sa po vysušení pomelie na prášok, ktorý je hlavnou zložkou pri výrobe čokolády.
 
Prémiový produkt
 
100% PRÍRODNÉ
ŽIADNE DOPLNKY
BEZ KONZERVATÍV
 
Krajina pôvodu: Turecko
Pôvod suroviny: západná Afrika.
 
Odporúčania: reumatické choroby nespavosť





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien