logo template4

Indický NEEM olej, prírodné antiseptikum 50 / 100 ml

vyberte veľkosť:
50 ml2 5.900
100 ml2 7.900
Výrobca: efiore
Záručná doba:: 24 mesiacov
Kód: e 5903890444723
Dostupnosť: skladom +4
Cena bez DPH: 4.92
5.90
ks

Indický NEEM olej, prírodné antiseptikum 50 / 100 ml

Prírodný olej NEEM, hustý olej s charakteristickou vôňou

Neem (hinduistický med) sa v ajurvédskom sanskrte nazýva sarva nivarini alebo „liek na všetky choroby“. Má veľmi charakteristickú vôňu, intenzívnu vôňu a hnedozelenú farbu. Získava sa lisovaním semien Azadirachta Indica za studena. Použitie neemového oleja v kozmetike je založené na jeho antibakteriálnych, antivírusových a regeneračných vlastnostiach. Používa sa v mydlách, šampónoch, zubných pastách a ústnych vodách. Podporuje liečbu ekzémov, psoriázy, mykóz, lupín a zápalov. Používa sa aj na lámavé nechty. Je to nevysychavý olej. Olej má antibakteriálne vlastnosti a upokojuje svrbenie. Odporúča sa pre suchú, podráždenú, šupinatú a zápalovú pokožku.

Olej tuhne pri teplote nižšej ako 23 stupňov.

Aplikácia:

- na liečbu ochorení vlasov a vlasovej pokožky (lupiny, psoriáza, folikulitída), ktoré sa poierajú niekoľko hodín pred umývaním

- ako prídavok do šampónov, umývacích gélov s antiseptickými vlastnosťami

- kombinovať s inými olejmi v koncentrácii 10% -90%

- na liečbu chorej nechtovej platničky, na jej spevnenie a zhrubnutie

- pri liečbe akné, pupienkov, alergických kožných lézií si olej potierajte niekoľkokrát denne

- na zmiernenie bolesti a svrbenia, napríklad po uštipnutí hmyzom

- na odpudzovanie hmyzu, kliešťov, bĺch

Zloženie: azadirachta indica (neemový olej)

Krajina pôvodu: India

Kapacita 50 / 100 ml fľaša z tmavého skla s pumpičkou

Po otvorení skladujte v chladničke na tmavom mieste

Pri nižšej teplote je olej v tuhom stave, pred použitím ho môžete zohriať vo vodnom kúpeli






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien