Chaat Masala, 60 g
Chaat Masala, 60 g
Pikantné korenie z indickej kuchyne
Aromatická zmes korenia známa ako chaat masala sa používa na ochutenie a dochutenie jedál, ktoré zahŕňajú zeleninu, ryžu, zemiaky a omáčky. Chaat masala možno nájsť najmä v indickej kuchyni. Ponúka chuť, ktorá je korenistá, sladká a kyslá. V Indii sa používa na prípravu chaatu, typického slaného občerstvenia, ktoré podávajú pouliční predajcovia, ako aj do ovocných šalátov, medzi ktoré patrí papája, jablká a banány. Môže sa použiť pred alebo po procese varenia.
Ako používať Chaat Masala:
Môže sa pridávať do šalátov, fazule a obilnín, zeleniny, zemiakov, cíceru, vajec, rýb a hovädzích hamburgerov. Pri príprave šalátového dresingu s citrónovou šťavou, olejom a petržlenovou vňaťou.
Ingrediencie:
Mangový prášok, rasca, soľ, koriander, korenie, zázvor, fenikel, estragón, asafetida (asafetida, senovka grécka). Skladujte na chladnom a suchom mieste mimo priameho slnečného žiarenia.
60 g
Podobné produkty









